fredag 23 mars 2012

Sports trading strategi som ALDRIG förlorar!

Jag har en del olika strategier som jag använder i min sports trading med goda resultat. T.ex "boka oavgjort" metoden som jag ofta spelar och även lägger ut här på bloggen. Använder även en hel del metoder ifrån Fotbollspengar (äger ett medlemskap där) varje gång jag tradar.

Men de senaste dagarna har många tankar florerat i mitt huvud, först och främst har det varit, "borde där egentligen inte finnas ett system/metod där man inte kan förlora pengar på Betfair ?" Tanken är givetvis helgalen!

Eller, är den verkligen det ???

Efter att ha utforskat oddsrörelser på olika marknader på Betfair när det gäller fotboll de senaste dagarna så har jag utvecklat en helt egen strategi som jag inte har läst om någon annanstans på internet. Den är helt unik. (tror jag iallafall)

Papper och penna har fått agera som mina tradingverktyg då jag först ville se om oddsen verkligen rörde sig så som jag hade tänkt. Efter 5 testmatcher som alla slutade med vinster så bestämde jag mig för att igår börja trada med riktiga pengar.

Det första spelet blev på den turkiska cupmatchen mellan Boluspor - Besiktas som redan startade klockan 12:00 igår. Oddsen för min metod stämde in perfekt och nu var det skarpt läge så att säga ! Det jag kan avslöja om min unika metod är att om det blir 1 mål i första halvlek (kvittar vilket lag som gör det) så vinner man hur det än går. Det är likadant varje match, 1 mål i första halvlek är alltid lika med vinst.

Om det istället skulle stå 0-0 i halvlek så förlorar man alltid en summa pengar på marknaden man spelade på innan matchen började. Det går inte att komma ifrån.

Men... Samtidigt som man förlorar (om det står 0-0 i halvlek) så ska man alltid kunna modifiera bet 2 (som man också placerar innan matchen börjar) så att man, i värsta fall, vinner tillbaka pengarna som man förlorade i första halvlek och på så sätt går plus-minus-noll. Men i, utan att överdriva, 9/10 fall både vinna tillbaka pengarna som man förlorade i första halvlek + att man ska kunna göra en förtjänst.

I praktiken ser det ut såhär:


Innan match placerar man 2 bet på två olika marknader om oddsen är de rätta.

Vid ett mål i första halvlek - Då vinner man ALLTID 12% av sin insats.

Om 0-0 står sig till halvlek - Då blir det ALLTID förlust på bet 1. Samtidigt så modifierar man bet 2 så att man antingen går plus-minus-noll eller vinner tillbaka hela sin förlust från första halvlek. Men som sagt, i 9/10 fall kan man räkna med en vinst.

Vinsten varierar men enligt mina beräkningar så ska man ALLTID kunna vinna mellan 5-30% av de man satsar. Satsar du 100 kr så kan du räkna med att tjäna mellan 5-30 kr. Satsar du istället 1000 kr så blir vinsten 50-300 kr per match!

Tillbaka till testmatchen. Jag hoppades faktiskt på att 0-0 skulle stå sig till halvlek mellan Boluspor - Besiktas då jag verkligen skulle få testa min metod med riktiga pengar. Det är lite annorlunda än att sitta och trada på papper...

Jag hade faktiskt "turen" att få bevittna en 0-0 match direkt i halvlek ! Detta var perfekt. Jag förlorade då bet 1 som man alltid kommer att göra. Min förlust blev då 227,20 kr. Nu gick jag över till den andra marknaden där bet 2 hade placerats. Oddsen hade rört sig så som jag trodde innan start och efter att ha modifierat bet 2 i halvlek så skulle jag vinna 235,48 kr hur det än gick i andra halvlek. Alltså, 235,48 - 227,20 = +8,28 kr !

Med en insats på 100 kr så blev det alltså en procentuell vinst på 8,28% !

Hade ett mål kommit i första halvlek så hade den procentuella vinsten blivit 12% !

Man får inte glömma att Betfair tar en kommission på 5% men detta är givetvis inräknat i min metod :)

På kvällen så tradade jag även på matchen mellan AZ Alkmaar - Heracles. Samma metod användes och här kom målet redan i den 6 minuten ! Då var vinsten säkrad och man behöver då inte göra mer. Som alltid så blev det 12% an satsat kapital.

I detta fallet 95 kr då insatsen var 100 kr minus 5% som Betfair tar. Förlusten blev samtidigt 88 kr.

95 - 88 = + 7 kr !

Ni ser bildbevis på mina lagda spel här nedanför:


Sammanlagt blev det en vinst på 15,28 kr igår som ni kan se på bilden. Det som är överstruket med röd färg är de 2 marknader som jag använder mig av. Detta avslöjar jag inte än ;) Det är väl kul med lite spänning och ha något att se fram emot ?

Nu ska man också ha i minnet att insatsen jag använda mig av var 100 kr på båda matcherna. Hade jag istället tradat med 1000 kr i insats så hade vinsten blivit 1 152,80 kr. Höga insatser kommer att fungera utmärkt med denna metod då det aldrig innebär större risk. Men har alltid 100% kontroll. Inget oväntat kan hända så att man förlorar flera tusen kronor.

Men med högra insatser så måste där samtidigt vara pengar involverade i de olika marknaderna. Detta lär inte bli några problem om man inte måste spela på matcher ifrån udda ligor...

Fortsättning följer...


Jag kommer att fortsätta med min testperiod. Tänkte komma upp i sammanlagt 100 kr i vinst genom denna metod men insatser på 100 kr. Hittar jag ett riktigt fint odds så kan jag öka insatsen en aning. Idag blir det iallafall spel på 1 eller 2 matcher. Mina spel är redan lagda och idag är det 100% säkert att jag tjänar pengar hur det än går :)

Om min metod visar sig vara så extremt lönsam som jag tror den är så sitter jag inne på "The Holy Grail" kan man säga.

10 kommentarer:

 1. Kan det var spel på ö2,5 mål och samtidigt täcka insatsen på 0-0 marknaden?

  SvaraRadera
 2. En bra gissning men samtidigt väldigt fel ;) Men just den metoden du beskriver är absolut inget unikt.

  Den finns att läsa på väldigt många sajter på internet. Detta är en metod som jag själv har kommit på utan att ha läst om den någonstans.

  Så det lär bli svårt att gissa fram ;)

  SvaraRadera
 3. Hehe coolt, hoppas det är en holy grail. Jag tänker inte ens försöka gissa vad det kan vara, pallar inte med huvudvärk på en fredag :)

  SvaraRadera
 4. Brukar du trada på tennis? Har själv nu en "paus" i tradandet :) Kan behövas ibland. Mvh

  SvaraRadera
 5. Tjena Lars !

  Javisst, det händer då och då. Det är en otroligt rolig sport att trada på och är man insatt i det hela kan man tjäna enormt bra med pengar :)

  Tyvärr har jag dåligt med kunskap gällande tennis trading. Har viljat "utbilda" mig en lång tid nu och få grepp om det hela på ett bättre sätt men det är alltid något som kommer ivägen.

  Absolut, en paus har jag också tagit ett antal gånger. Men måste ibland reflektera över vad som gick bra/dåligt för att hela tiden bli en bättre tradare. Så det är inte helt fel !

  SvaraRadera
 6. Hallo Rasmus
  Kult att du skriver om en unik strategi samtidigt som du inte vill avslöja.....är det bara för att retas med folk eller vad är det meningen med det??
  MVH

  SvaraRadera
 7. Jo Rasmus, nu kom jag på att det måste vara strategi "Boka 0-0 i HT" och samtidigt spela 0-0 på FT....eller hur..... men om du vill och kan avslöja hur mycket procentuellt kan man satsa på de metoderna för att man ska gå lite plus i varje fall då är du väldigt SNÄLL 0cj vi blir TACKSAMMA:)))

  SvaraRadera
 8. Hittar man något så vill man inte avslöja det direkt. Man vill först testa det under en tid. Men det är alltid kul att retas lite ;)

  Nej, det är inte den strategin. Med den metoden så kan man även då förlora.

  SvaraRadera
 9. Hej! Hur går det med strategin? Funkar den bra eller?

  SvaraRadera
 10. Den har en del "flaws" så det är ingen garanterad inkomstkälla om det är de du undrar.

  Men jag försöker hela tiden komma på nya sätt att effektivisera mina tradingmetoder och även skapa nya.

  SvaraRadera