sportbloggar.info

lördag 9 januari 2010

Många uppskjutna matcher !

På West Bromwich - Nottingham trada jag ut när det hade gått ungefär 9-10 minuter av matchen. Oddset hade då sjunkit till 1,23 och jag fick då ett bra läge för en "Greenout".
Vinsten blev 55 kronor och det är inte fy skam för 10 minuters arbete :)
Matchen slutade 1-3 till Nottingham och det var lite förvånande att det blev så mycket mål.

Spelet som jag tipsa om gick inte så bra då Salzburg bara fick kryss. Men hemmalaget dominera spelet stort men hade inte riktigt den rätta turen i avsluten. Shawshank har varje dag väldigt bra spel och det kan vara riktigt lönsamt att rygga.

Ni kanske undrar varför jag sitter och skriver bloggen klockan 02:00 på natten? Imorgon (Eller egentligen idag) kommer jag inte riktigt att ha tid att skriva så det får bli en "nattblogg" idag. Jag kan ju inte svika mina läsare ! Spelen måste ut i tid.

Det är riktig kaos i England för tillfället ! Massor av matcher är inställda och även många matcher i Premier League är inställda. Planerna är spelbara i Premier League men problemet är när folk ska ta sig dit och ifrån arenorna. Det ser inte så bra ut på tågspår och vägar så för säkerhets skull blir matcher uppskjutna.

Nog om uppskjutna matcher, här kommer mina speltips för idag.

BLI MEDLEM PÅ BETFAIR IDAG - FÅ 300 SEK ATT SPELA FÖR GRATIS !

"SPELTIPSEN LÖRDAGEN DEN 9 JANUARI 2010"

Albinoleffe - Reggina
Tips: 1
Odds: 2,62 (Betfair)
Insats: 65 Kronor.


Matchkommentar: "Albino" har gjort det riktigt bra med små medel. Laget ligger på plats nummer 17 i tabellen men på den senaste tiden hat laget uppvisat riktigt fin form med segrar över Padova och Empoli. Inte släppt in något mål heller.
Reggina är en klubb som hade som mål att ta steget upp i Serie A igen men laget har inte alls levererat och ligger på en blygsam sextondeplats. Till denna matchen saknas tunga namn i Reggina och tränaren har uttryckt sin oro över situationen.
Tror att Albinoleffe tar hand om alla 3 poängen.

Maccabi Haifa - Hapoel Raanana.
Tips: 1 (-1,0)
Odds. 1,54 (Betsafe)
Insats: 140 Kronor.


Matchkommentar: Maccabi Haifa är Israels bästa lag och har som bekant varit med i Champions League. Där gick det inte nåt vidare men det var ändå stort att man lyckades ta sig så långt ! Nu är det den inhemska ligan som gäller och för motståndet står Hapoel Raanana.... Vad är det för lag undrar alla. Det är ett mediokert lag som inte alls imponerar och har inte gjort så under hela säsongen. i förra bortamatchen för Hapoel Raanana blev det storförlust mot Hapoel Tel Aviv och dem siffrorna kunde varit större om inte målvakten hade gjort ett par riktigt vassa räddningar. Det kommer att bli ungefär samma siffror i den här matchen...

Öppna nytt konto på Unibet, gör en insättning på minst 150 kr och satsa på valfri fotbollsmatch. Missar du ditt första spel så får du pengarna tillbaka.


Jag testar även en Spansk Dubbel hos Betsafe.

Valladolid - A.Madrid: 1x (1,46)
Sevilla - R.Santander: x2 (2,42)


Sammanlagt Odds: 3,53 Insats. 45 Kronor.

Matchkommentarer: A.Madrid var usla mot Huelva och förlorade med 3-0. Tränaren var grymt besviken efter den insatsen och till den här matchen ska det bli storstädning i laget. Jag tror att det får negativ effekt. A.Madrid har inte vunnit borta mot Valladolid sen 1996 ! Traditionens makt är stor i fotboll...
Sevilla imponerade mot Barcelona och vann välförtjänt med 1-2. Laget fick lite småskavanker och med tanke på att där är redan MASSOR av spelare borta pga Afrikanska Mästerskapen så blir inte detta lätt. R.Santander har fin form och kommer att bjuda upp till ordentlig dans !

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av detta system för att tjäna riktigt mycket pengar varje månad på Betfair. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Detta var mina speltips för denna lördagen :)

Angående systemet som jag köpte för 5$ så fick jag spel till min mail levererade idag. Det var rätt så komplicerat att förstå hur man skulle göra men nu har jag löst det och lagt in spelen :) Ska bli spännande att se om det fungerar. Mitt startkapital är 100$. Ska försöka få det att växa .

Det blir nog inget Topptips idag, det är redan klart att hälften av matcherna ska lottas och då kan man lika bra dra in en lottorad... Nä, det får bli Topptipset på söndag istället.

Jag önskar alla lycka till med spelen idag !

4 kommentarer:

  1. Hej !

    Hur blir det med topptipset idag? Är där många matcher inställda?

    Tack för en bra blogg !

    SvaraRadera
  2. Tjena :)

    Det blir Topptips idag ! Bara en match inställd och det är Liverpool - Tottenham. det ska man kunna klara ändå och det blir spel på Topptipset idag.

    Tack så mycket, grymt kul när någon tycker det :)

    SvaraRadera
  3. Okej, vad bra ! ja, det ska man kunna fixa :) Såg att du kommer ut med ditt förslag snart.

    SvaraRadera
  4. Det ser riktigt lovande ut på Topptipset ! Får hoppas att det blir 8 rätt idag :)

    SvaraRadera