söndag 29 september 2013

Tradingspel nummer 117: Sassuolo - Lazio

Tradingmetod: Över/Under 1,5-Trading-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: Vid 60 minuter hade min stop loss utlösts men det behövdes inte. Ny vinst och framförallt, NYA PENGAR PÅ BETFAIRKONTOT !!

Kommentar/Analys:


Vad ska man säga om nykomlingen Sassuolo ? 1 mål framåt på de 4 första matcherna och i den fjärde matchen skrevs förlusten till 0-7 (!) mot Inter ! Sen tar man sig i kragen och spelar 1-1 borta mot Napoli i senaste matchen... Svårt att hitta någon logik i det men det är väl de som är tjusningen med fotboll antar jag.

Om självförtroendet var i botten innan Napoli matchen så borde det ha skjutit i höjden när 1 poäng bärgades. Tror nog att Napoli underskattade sina motståndare en hel del...

Lazio åkte på en svidande derbyförlust mot Roma med 2-0 men man studsade tillbaka till vinnarspåret i förra matchen. Då blev det en 3-1 vinst mot svårspelade Catania.

Rätt kul att se hur oddssättarna har agerat i den här matchen. Lazio ligger strax över 2,0 för en vinst. Hade Napoli tvålat dit Sassuolo med 3-4 bollar så hade vi antagligen sett ett odds på 1,50-1,60 på en Laziovinst. Jag tycker att det sistnämda hade varit mer rätt. Hemmalaget håller extremt dålig klass och man borde nog inte ha tagit steget upp i Serie A.

Ska mycket till om Lazio inte ska vinna idag men jag väljer trots detta att använda mig av Över/Under 1,5-Trading-Metoden. På förhand känns det som en stensäker vinst till ett extremt attraktivt odds !!

För övrigt så är jag uppe i 18 raka tradingspel utan någon förlust. Av dessa 18 spel har 16 resulterat i vinst och 2 stycken har inneburit plus-minus-noll. Så har du köpt Fotbollspengar 5.0 och hängt på mina spel har du inte haft några större svårigheter att öka ditt kapital på betfairkontot :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar