torsdag 5 september 2013

Tradingspel nummer 103: Italien - Bulgarien

Tradingmetod: Resultatmetoden 1

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: PENGAR PÅ KONTOT !!!

Kommentar/Analys:


In-Play utbudet denna torsdag är minst sagt skralt så jag blickar istället fram mot morgondagens utbud. Då är det VM-Kval matcher för nästan hela slanten och jag har lyckats lokalisera ett väldigt intressant spel i matchen mellan Italien och Bulgarien.

Italien har på 4 matcher samlat ihop 10 poäng och ligger på förstaplats i grupp B. Strax under hittar vi Bulgarien med 9 poäng men de har spelat 1 match mer än Italien. Så vid en eventuell vinst för hemmalaget så kan man skaffa sig ett riktigt fint försprång.

Men man har en hel del problem inför matchen. Följande spelare kommer att saknas:

Mario Balotelli (avstängd)
Pablo Osvaldo (avstängd)
Riccardo Montolivo (avstängd)
Claudio Marchisio (skadad)
Andrea Barzagli (skadad)


De som kommer att saknas mest för Italien är utan tvekan Balotelli och Osvaldo. Dessa båda herrar har gjort 3 mål vars i VM-kvalet hittills.

Bulgarien kommer att sakna Georgi Milanov som till vardags spelar i CSKA Moskva.

Man behöver inte vara någon större fotbollsexpert för att lista ut hur matchbilden kommer att se ut. Bulgarien kommer med all sannolikhet ställa upp med ett defensivt lag och satsa på kontringar genom t.ex Tonev och Manolev (båda har gjort 3 mål vars i VM-kvalet).

Italien är givetvis storfavorit att vinna men med tanke på att både Balotelli och Osvaldo saknas så kanske det inte blir så lätt som alla tror... Bulgarien är inget blåbärsgäng som man bara går ut och kör över...

Här finns ett gäng olika tradingmetoder som hade passat in bra men jag kör på Resultatmetoden 1 då denna metod har gett väldigt bra klirr i kassan gång på gång :) Lite mer "risky" än andra metoder så känner man sig inte riktigt bekväm så rekommenderar jag att välja en annan som också passar in bra.

Som vanligt så lägger jag mina spel precis som de gör i Fotbollspengar 5.0 materialet. Har testat att köra lite annorlunda men det har alltid gått lite sämre så jag håller mig till "reglerna".

Intresset var förvånansvärt stort för Pre Match Trading verktyget (PMT) och det är egentligen inte så konstigt. Verktyget kan hjälpa vem som helst att tjäna pengar redan innan matchen har startat! Till er som har valt att prenumerera på PMT så rekommenderar jag att hålla koll imorgon. Logga in på chatten och ta del av kunskap och även tips på olika pre match spel. Övervaka även själv oddsen på matcher. Där dyker hela tiden upp nya tradingmöjligheter :)

Själv ska jag på kräftskiva men jag ska givetvis ändå sköta mina pre match trades med hjälp av mina smarta telefon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar