måndag 16 september 2013

Tradingspel nummer 110: Manchester United - Bayer Leverkusen

Tradingmetod: Säkerhetsbältesmetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Helförsäkring

Resultat: TÅGET FORTSÄTTER PÅ VINNARSPÅRET !!! Här va det inga bekymmer att få gröna siffror och det var den 13:e raka vinsten !

Kommentar/Analys:


Då är det äntligen dags för Champions League igen !!! Som man har gått och längtat. Det kommer garanterat att bli många sköna tradingslantar under CL säsongen och som vanligt så ska jag göra allt för att leverera högklassiga tradingspel ! Intresset för Fotbollspengar 5.0 har minst sagt exploderat under hösten och det är fantastiskt kul att se! Det finns fler än jag där ute som vill tjäna skattefria cash på Betfair och det blir bra mycket lättare med metoderna från FBP 5.0 materialet.

Nu till själva matchen !

Manchester United har börjat Premier League säsongen ganska bra. Visst, man lyckades vare sig besegra topplagen Chelsea (0-0) eller Liverpool (1-0 förlust) men David Moyes mannar har ännu spelat ganska trevlig fotboll. I senaste matchen vann man mot Crystal Palace med 2-0 efter att ha dominerat matchen igenom. Men man hade säkert redan tankarna på denna fighten...

Gruppen består av Man United, Leverkusen, Real Sociedad och Shaktar Donetsk. Med andra ord, United kunde hamnat i en mycket svårare grupp så allt annat än avancemang vore ett megastort misslyckande. Med spelare som Robin Van Persie, Wayne Rooney och den nyvärvade Fellaini så går inget lag säkert.

Leverkusen har börjat Bundesliga säsongen på ett riktigt imponerande sätt. På de 5 första matcherna har man tagit 4 segrar och endast förlorat 1 match. Detta var borta mot Schalke 04 där man fick se sig besegrade med 2-0. Man har två riktigt vassa målskyttar i Sidney Sam och Stefan Kiessling då dessa båda herrar får United försvaret hålla ett extra öga på.

Jag förväntar mig en trevlig tillställning där Man United kommer att hålla i taktpinnen. Levekusen hade varit väldigt nöjda med ett oavgjort resultat men de kommer säkerligen att få omställningsmöjligheter. Säkerhetsmetoden känns ganska trygg.

4 kommentarer:

 1. kan du berätta någon gång vad du spelar på?


  exempel
  Manchester united = vinna matchen

  Manchester United = 1

  osv..

  SvaraRadera
 2. Det gör jag faktiskt. I denna match så kommer jag att använda mig mig av "Säkerhetsbältesmetoden" och alla som har köpt FBP 5.0 vet exakt hur man ska spela.

  Det är till alla dessa personer som jag tipsar om mina tradingspel.

  Detta är en sports trading blogg och skulle jag enbart spela på att Man United skulle vinna matchen så skulle det inte vara trading längre utan vanlig traditionell betting.

  SvaraRadera
 3. Va solklar vinst det blev tillslut =)

  13:e raka av dina spel här på fotbollstradaren.se nu då va? Grattis!

  SvaraRadera
 4. Yes, det stämmer bra det. Är inne i ett riktigt fint winning streak nu :)

  SvaraRadera