tisdag 10 september 2013

Tradingspel nummer 106: Malta - Bulgarien

Tradingmetod: Över/Under 1,5-Trading-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: NU ÄR JAG UPPE I 9 RAKA RÄTT !!! SWEET :)

Kommentar/Analys:


I fredags höll Malta länge 1-1 mot Danmark men till slut fick man se sig besegrade med 1-2. Tyvärr hade 1 poäng där inte räckt så långt då man bara har skrapat ihop 3 poäng på 7 matcher... Man ligger sist i tabellen och man har ingen chans på VM nästa år. kanske ingen jätteskräll ;)

Bulgarien var också igång i fredags. Man spelade mot Italien och förlorade knappt med 1-0. Man har knappast råd att tappa poäng då grupp B är ett riktigt getingbo. Iallafall när det gäller andraplatsen.

Samtliga lag har spelat lika många matcher och Bulgarien har 10 poäng och sen kommer Tjeckien, Armenien och Danmark som alla har 9 poäng. Just av denna anledning är det extremt viktigt att inte tappa onödiga poäng och ett poängtapp mot ett lag av maltas kaliber har minst sagt varit onödigt...

Riktigt bra odds när det gäller min valda tradingmetod så spel är högaktuellt !

Ni som har valt att rygga mina tradingsspel de senaste 8 gångerna har fått se ert betfairkonto öka rejält då samtliga 8 spel har inneburit vinster. Det mesta talar för att det blir ett nionde vinstspel :)

Sugen på att hänga på och vinna skattefria cash tillsammans med mig med hjälp av tradingmetoderna från Fotbollspengar 5.0 ? Då är det verkligen "rätt tid" då Fotbollspengar just nu kör en oslagbar kampanj till ett grymt pris! Mer info om detta hittar du här.

2 kommentarer:

  1. finns det Över/Under 1,5-Trading-Metoden
    på fotbollspengar 4.0 ? hittar inte den metoden dock.

    SvaraRadera
  2. Har du Fotbollspengar 4.0 på CD-skiva ? I så fall finns tyvärr inte den metoden med.

    SvaraRadera