söndag 22 september 2013

Intresseanmälan för bolagsspel hos Svenskaspel

Jag har precis skapat ett bolag på Svenskaspel.se som går under namnet "Fotbollstradaren". Tanken är att spela på 3 olika spel. Stryktipset, Europatipset och Bomben. Det är där som de stora pengarna finns och inte minst när man ska sätta resultaten i 4 fotbollsmatcher på Bomben.

Jag söker därför efter 9 spelsugna själar som vill joina mitt bolag så vi blir 10 stycken som kan dela på rikedomarna :) Finns intresse för detta så är du välkommen att höra av dig till mig. Mina kontaktuppgifter hittar du här.

Jag bjuder därefter in dig till bolaget. Har du inget konto hos Svenskaspel inu så kan du registrera ett gratis och få 50% rabatt som ny kund på valfritt spel.

Först till kvarn gäller! När samtliga platser är tillsatta så stänger jag portarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar