lördag 14 september 2013

Tradingspel nummer 108: Stoke - Manchester City

Tradingmetod: HT/FT-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: GLASKLAR VINST !!! Det var 11:e raka tradingvinsten på bloggen så det är bara att gratulera ni som har ryggat. Tradingmetoderna från Fotbollspengar 5.0 rockar fett !!!

Kommentar/Analys:


Inför säsongen 2013/2014 så övertog Mark Hughes tränarjobbet i Stoke City. Många trodde på fiasko men säsongsinledningen säger annat. Efter premiärförlusten mot Liverpool är man nu uppe i 2 raka vinster (mot Crystal Palace och West ham). Det är givetvis för tidigt att analysera laget då man endast har spelat 3 matcher men det verkar som om man kör vidare på sin defensiva taktik iallafall. Det kan vi nog redan slå fast nu.

Nu är det dags att få finbesök på Britannia Stadium då man ska möta Manchester City. Lite värdefull statistik är att Stoke faktiskt inte har förlorat mot City på hemmaplan på väldigt länge. Sedan år 2008 har man spelat 5 matcher och detta har resulterat i 1 vinst och 4 oavgjorda. Det är värt att lägga på minnet.

Innan VM-Kval uppehållet så spelade City mot Hull och man hade faktiskt lite bekymmer. Men man kunde till slut vinna med 2-0. Det är inte alltid lätt att vara megafavorit. "Jobbet" måste göras och inställningen var nog inte helt på topp. Men nu är det Stoke som gäller och här gäller det att samtliga spelare gör jobbet annars kan detta bli en otrevlig tillställning på stjärnlaget från Manchester...

2 kommentarer:

  1. Det är väldigt sällan jag spelar den här metoden själv, men den här gången ryggade jag, även om jag inte tyckte den såg självklar ut.
    Det här är ju ingen direkt trading, men fungerar bra vid de rätta tillfällena. Som den här gången.
    Tackar för fint tips och mer klirr i kassan. :)

    SvaraRadera
  2. Ingenting är någonsin "självklart" men jag brukar använda metoden när bättre lag spelar mot sämre på bortaplan. Har fungerat bra för mig i längden.

    SvaraRadera