fredag 6 september 2013

Topptipset Vecka 36 - 6 SeptemberResultat: 7 rätt... Rumänien vann med 3-0... 431 kr i utdelning.

VM-kval fotboll för hela slanten och let oss sätta the åtta ikväll !

Irland - Sverige känns extremt oviss. En "helis" känns glasklart.

Tyskland har på sina 3 senaste matcher släppt in hela 8 mål! Det har enbart varit vänskapslandskamper men det oroar nog lite ändå... Sen har vi ju 4-4 matchen mot Sverige i kvalet. Försökte motivera att ha med ett kryss men Tyskland bör fixa Österrike ganska enkelt tycker jag.

Makedonien mot Wales känns rätt öppen. Ska Gareth Bale spela ? Det är frågan. Men att möta Makedonien hemma i Skopje är aldrig lätt så att Wales skulle stjäla alla 3 poängen känns inte sannolikt.

Balkanderby ! Serbien mot Kroatien. Kommer att bli en stentuff match och inget av lagen vill förlora. Serbien ligger långt efter Kroatioen i tabellen och man får svårt att kvalificera sig till VM slutspelet. Men det kommer vi definitivt inte att märka av ikväll. Det är en prestigematch på hög nivå och hemmafördelen får avgöra mitt teckenval.

Var jag än läser så skriks det ut att Belgien är dagens bästa spel. Jag tycker helt annorlunda. Belgien är riktigt vassa och man förtjänar att vara favorit. Man har även ett riktigt starkt lag. Men där finns mycket kämpaglöd i det skotska landslaget och man kommer att spela tufft mot skickliga belgare. Jag hoppas på en liten skräll så jag kör "helis".

När Ungern mötte Rumänien på hemmaplan så slutade matchen 2-2. I tabellen ligger Ungern tvåa och Rumänien trea, bara 1 poäng från Ungern! Dagens match är alltså extremt viktig för båda lagen och står det t.ex 0-0 eller 1-1 i andra halvlek så lär det vara viktigare att försvara än att anfalla...

Norge slog Cypern med 3-1 på bortaplan. Men där tog faktiskt Cypern ledningen. Våra grannar har absolut inte råd med ett poängtapp ikväll men det cypriotiska laget kan vara lurigt... Man spelade t.ex 0-0 hemma mot serieettan Schweiz för att sedan "bara" förlora med 1-0 på bortaplan. Jag tror på en Norgevinst men det kommer garanterat inte att bli enkelt. 1X är inte fel...

Schweiz har precis som Belgien ett väldigt intressant lag och idag tar man emot Island där Lars Lagerbäck är tränare. Just därför måste jag ha med ett "lyxkryss". Den mannen är rätt skicklig på defensivt spel mot offensivt skickliga lag. Slutar matchen 0-0 eller 1-1 så skulle inte jag bli särskilt förvånad...

Systemet kostar 72 kr att lämna in. Det är stor risk för kass utdelningen men förhoppningsvis ska något att mina skrälltecken sitta fint. Varför inte Skottland vinst och kryss mellan Schweiz - Island ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar