lördag 21 september 2013

Topptipset - Vecka 38 - LördagResultat: 6 rätt. Det såg klurigt ut på förhand och det blev de också ! Mina fel blev Hull (2-3) och West Bromwich (3-0). Utdelningen landade på spektakulära 46.831 kr !!!!!!!!!

Dagens Topptipsomgång ser på förhand riktigt klurig ut. Jag tror att det är upplagt för hög utdelning! Känns så iallafall.

Det är även ny Powerplayomgång (8 hockeymatcher) idag. Det är, precis som Topptipset, ett fantastiskt bra spel som oftast kan ge ett par tusenlappar om man lyckas vinna. Igår va ett bra exempel då utdelningen landade på 20.632,62 kr !!! Det är en hel månadslön som man kan vinna på bara ungefär 2 timmar :) Är du sugen på att spela så så finner du dagens kupong här.

Nog om ishockey ! Här kommer mina matchanalyser kring Topptipset.

Liverpool till nästan 80% mot ett defensivt skickligt Southampton är i mina ögon fullständigt obegripligt ! Visst, "Pool" har börjat säsongen bra men man är inte speciellt stabila. Det visade man inte minst i förra matchen mot Swansea. Blev lite hawaii fotboll över hela matchen och man var näta att förlora. Till dagens match saknar man även Coutinho och det är ett stort offensivt avbräck. Sen tidigare saknas även Suarez. Enligt mig är det en öppen match och en säker 1:a är definitivt inte prisvärd.

Newcastle har skakat av sig den kassa säsongsinledningen och är nu uppe i 3 raka tävlingssegrar. De sista två har kommit i Premier League och i senaste matchen vann man över Aston Villa på bortaplan med 1-2. Självförtroendet har infunnit sig hos spelarna och jag tror att man möter ett beskedligt Hull i exakt rätt läge. Perfekt tillfälle att öka på till 3 raka PL segrar !

West Bromwich gjorde äntligen mål i senaste matchen mot Fulham (detta gav mig runt 3000 kr på Topptipset) och det var ett steg i rätt riktning. Jag var först inne på en säker 1 eller 1X men sen läste jag att Sunderland har ett förbättrat skadeläge. Lee Cattermole, John O"Shea, Emanuele Giaccherini och Andrea Dossena är samtliga tillbaka i träning och det är inte omöjligt att de startar idag. Det är spelare som kommer att göra skillnad. Framförallt slitvargen Lee Cattermole på mittfältet. Det avgjorde mitt teckenval.

West Ham kan inte göra mål och man har fortsatta skadebekymmer på det offensiva planet. Det finns inte på kartan att man kan besegra ett Everton som sprudlar av självförtroende efter 1-0 vinsten mot Chelsea. Hemmalaget har ju ingen som kan måla !

Toppmöte i The Championship. Eller, "Lottoligan" som många också kallar den för. Här kan alla slå alla och finns där ett lag som har blivit 60-70% favorit så GARDERA !!! Inget lag är värd den procenten i den här ligan. Ungefär som Allsvenskan. vår match att sia om. Blackpool förlorade oväntat i förra matchen mot Millwall och man är nog riktigt revanschsugna. Leicester är ett stabilt lag som kan slå alla. Men idag väger det över till hemmalaget på grund av hemmaplan och revanschlusten ! Men man får se upp med David Nugent i Leicester...

Doncaster är ett sjukt svårtippat lag. Man blandar och ger och man vet aldrig var man har dem. En intressant förstärkning har gjorts i form av Macheda från Man United. Har fick spela ungefär en halvtimme sist. Man har ett intressant lag på pappret men man får inte riktigt till det än. Nottingham känns aningen vassare och framförallt stabilare.

Leeds mot Burnley kan gå precis hur som helst. Det är en sån "jag orkar inte analysera matchen för jag vill inte få ont i huvudet" match. Helis !

"Boro" är minst ett ett kryssglatt gäng. På de 5 senaste matcherna har man spelat 4 oavgjorda matcher. Man har svårt att "stänga" matcher och det såg vi inte minst i förra matchen mot Nottingham där 0-2 förvandlades till 2-2... Det finns säkert irritation över detta i klubben och harmonin bör inte va på topp. Bournemouth har hittills spelat 3 bortamatcher i The Championship och de två första blev 6-1 samt 5-1... Efter det lärde man sig nog ett och annat för i den tredje matchen vann man över Doncaster med 0-1.

Nu vet man vad som krävs för att ta poäng på bortaplan och jag förväntar mig ett bra försvarsspel av laget. Finns stort värde i att backa upp krysset så det får bli en liten chansning :)

Systemet kostar idag 144 kr att lämna in och den aktuella Topptipskupongen finns att hämta här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar