onsdag 18 september 2013

Tradingspel nummer 111: Chelsea - Basel

Tradingmetod: Variant 1 Av Resultatjaktmetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Här ska man egentligen ha 2 olika försäkringar men jag nöjer mig med en i den här matchen. Jag väljer "försäkring 2" och satsar på en halvförsäkring.

Resultat: RÄTT !!! Här hade man gott om tid till att gröna ut sig till en vinst :) För min del landade vinsten på runt femhundralappen och det är inte helt fel en onsdagkväll ! Börjar bli lite tjatigt, men detta var min 14:e raka vinst med hjälp av tradingmetoderna Fotbollspengar 5.0 !!! FANTASTISKT !

Kommentar/Analys:


Chelsea förlorade i helgen mot Everton med 1-0 och den insatsen är bara att glömma... Det var ingen vacker syn och Mourinho var allt annat än nöjd efter matchen. Men spelarna hade kanske redan tankarna på den här matchen ? Sak samma, ny match och då är det nya tag som gäller. Man har säkerligen fått veta ett och annat efter Everton debaclet och man kommer att vara revanschsugna!

Sist Chelsea mötte Basel var den 2 maj 2013 och då vann man med 3-1.

Basel har börjat sin säsong väldigt starkt. På 7 matcher har man fixat ihop 3 segrar, 3 oavgjorda och 1 förlust. Man ligger för tillfället 3:a i den schweiziska ligan. Inget ont om den ligan, men kvaliteten på lagen som håller till där är inte den högsta. Det är lite annat att spela i Champions League men Basel är alltid en lurig motståndare att möta och man gör det alltid svårt för lagen.

Man kommer säkert att ha en defensiv inriktning och låta Chelsea föra spelet. Men deras kontringar är rätt vassa så där får Londonlaget se upp.

Resultatjaktmetoden är väldigt rolig att använda sig av och den kan vara extremt lönsam om man väljer "rätt" matcher. Det är en lite mer avancerad metod så har du precis köpt Fotbollspengar 5.0 så är det inget jag rekommenderar att starta med. Nybörjare bör bli lite "varma i kläderna" och använda sig av lite enklare tradingmetoder i början. Det är iallafall vad jag tycker men givetvis så kan man använda den ändå, men då bör insatserna va rätt små för att få in rätt känsla innan man tar steget uppåt.

Med smarta satsningar så är det utan tvekan en metod som kan ge bra klirr i kassan :)

Glömde nästan nämna det, jag kommer att arbeta med det "första resultatet". Vet att det borde vara det "andra resultatet" med tanke på hur oddsen ser ut men det känns inte helt OK med tanke på matchförutsättningarna.

Nu kör vi och vinner nya Betfaircash !!!

2 kommentarer:

 1. hej rasmus .
  du gjorde runt 500 kr ? hur stor
  bankrulle behöver man för att göra 300-500 per match ?? jag tänkte köra igång med 10,000 på betfair , är det då rimligt att kunna göra ca 2000/v
  med hjälp av fotbollspengars strategier ??

  SvaraRadera
 2. Tjena!

  Det är extremt svårt att säga hur mycket pengar man behöver för att vinna så och så mycket. Jag kan ju satsa en hel del då jag har byggt upp mitt betfairkonto sen 2009. Men jag satsar aldrig mer än 5-10% av min totala bankrulle.

  Då ska du tjäna 20% varje vecka och i början lär detta bli svårt om du inte tradar på väldigt mycket matcher. Det viktigaste är inte hur mycket man tjänar i början. Då gäller det att få in "rätt tänk" och inte bara tänka på hur mycket man kommer att tjäna och hur rik man kommer att bli.

  Med sånt tänk kommer man garanterat att misslyckas. Utbilda dig och läs igenom metoderna från Fotbollspengar materialet ett pat gånger. Det ska sitta i ryggmärgen och när matchen är igång så ska du veta exakt hur du ska gå tillväga. Detta gäller även om matchen inte riktigt går som man tänkt sig. Då måste man bita i det sura äpplet och ta förlusten.

  Skaka av dig det och gå vidare. Vinstmatcherna kommer att vara så många fler :)

  Men om du tänker sätta in 10.000 kr på Betfair så är 2000 kr varje vecka ett väldigt högt mål. Men 1000 kr ska inte vara helt omöjligt. Desto mer du vinner desto mer kan du ju satsa för varje gång.

  Det viktigaste är inte hur mycket man vinner utan det viktigaste är att man vinner mer än man förlorar. På så sätt kommer du inte att ha några svårigheter att få ditt konto att växa :)

  Jag hjälper gärna till om du har frågor eller funderingar. Har du köpt Fotbollspengar 5.0 inu ?

  SvaraRadera