måndag 30 september 2013

Oktoberkampanj + utlottning av 5000 kr!

September månad har gott över förväntan på tradingfronten och under hela oktober månad vill jag därför ge tillbaka något till alla mina läsare som huserar inne på bloggen. Jag har därför bestämt mig för att ge 500 kr i rabatt till samtliga personer som väljer att köpa Fotbollspengar 5.0 under hela månaden och inte nog med detta. Alla som köper är också med i en utlottning av 5000 kr ! Jaa, du läste rätt. 5000 kr kommer att lottas ut och detta är inte i samarbete med vare sig Betfair, Fotbollspengar eller något annat företag.

Det är pengar som jag har tjänat under september månad på Betfair dels med hjälp av tradingmetoderna från Fotbollspengar men också när jag sitter och livetradar på fotbollsmatcher med BetAngel. Bloggen hade inte varit något värt utan mina besökare så därför vill jag ge tillbaka något i form av denna kampanj :)

Hur kommer det att fungera då ?

1. Alla som investerar i ett livstidsmedlemskap av Fotbollspengar 5.0 får som sagt 500 kr i rabatt. Men det är viktigt att man då köper ifrån den här sidan. Gör man inte detta så kommer man inte att kunna få ta del av rabatten och man kommer inte heller att få chansen att vinna 5000 kr.

2. Du kommer att betala 2340 kr. Men ta de lugnt, efter att köpet är genomfört så tar du kontakt med mig via min E-Post adress. Den finns på min kontaktsida som du hittar här. Där skriver du ditt clearingnummer samt kontonummer och även vilken bank du har. Jag kommer sedan att göra en överföring på 500 kr till ditt konto inom 24 timmar.

3. Alla som köper kommer även att automatiskt delta i utlottningen av 5000 kr. Alla har lika stor chans då jag drar en vinnare helt slumpmässigt. Detta kommer jag att göra den 1:e november och vinnaren kan förvänta sig ett mail just den dagen. Vinnaren skickar sina kontouppgifter och inom 24 timmar har man 5000 fräscha kronor inne på sitt konto!

Finns där några oklarheter eller man har några frågor kring kampanjen så svarar jag gärna på dessa via mail.

Under hösten och vintern finns där massor utav toppfotboll i form av Premier League, Serie A, Bundesliga, La Liga, Champions League osv att se fram emot så tillfället att investera i Fotbollspengar 5.0 kan knappast bli bättre! Utöver FBP 5.0 så får man även tillgång till en rad andra produkter samt bonusprodukter som ingår just nu. Mer om detta finns att läsa på den här sidan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar