söndag 15 september 2013

Tradingspel nummer 109: Coventry - Gillingham

Tradingmetod: Huvudsystemet

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: RÄTT !!! Det var den 12:e raka vinsten !!! 

Kommentar/Analys:


Coventry har börjat sitt League 1 äventyr riktigt bra. På de 6 inledande matcherna har man vunnit 3, spelat 2 oavgjorda och bara förlorat 1 match. Förlusten kom i premiäromgången mot Crawley Town. 3-2 blev det. Trots denna kanonstart så ligger man näst sist i tabellen...

Nej, de andra lagen är inte superbra utan detta beror på att Coventry startade säsongen med -10 poäng. Jag har inte exakt koll på varför men en kvalificerad gissning är att deras ekonomi inte är den bästa. Det brukar vara något sånt.

Men det kvittar, för fortsätter Coventry att spela lika bra som i de första matcherna så kommer man garanterat att slåss om en bra placering. Man är även det lag som har gjort flest hittills under säsongsupptakten. Hör nu på detta. På 6 matcher har man lyckats hitta nätet 18 gånger! Det är ett snitt på 6 gjorda mål per match!

Men man är även rätt bra på att släppa in mål. 12 insläppta på 6 matcher är mindre smickrande.

Man har en spelare vid namn Callum Wilson som har gjort mål 3 raka matcher nu. Inte nog med detta. Sammanlagt så har han nätat 8 gånger på 6 matcher! Det är ett imponerande facit och man hade inte blivit speciellt förvånad om han lyckas hitta målet idag igen...

Gillingham ligger strax före Coventry på en 23:e plats med 3 inspelade poäng på 6 matcher. Laget har inte lyckats vinna inu. 0-3-3 lyder statistiken. Precis som Coventry så har man släppt in 12 mål på sina 6 första matcher och 9 av dessa är när man har spelat på bortaplan... Så Gillingham har definitivt inte hittat någon rytm i bortaspelet inu.

Efter att gårdagen bjöd på riktigt fina inkomster (båda tradingspelen satt och min vinst på Topptipset blev 3014 kr) så hoppas jag på något liknande idag. Fotbollspengars huvudsystem brukar leverera cash till kontot och med tanke på dagens förutsättningar så vore det märkligt om det inte inträffade idag igen :)

För övrigt så kommer jag idag även att använda mig av Fotbollspengars nylanserade system som går under namnet FBP System 87. I mina ögon är det ett smart system som man definitivt kommer att gå plus på i längden. Är du ute efter "snabba cash" så behöver du inte ens testa systemet. Då får du fortsätta att lämna in din Lottorad och hoppas på miljonvinsten... Men tänker du annorlunda och vill bygga upp din bankrulle med små insatser på sikt så rekommenderar jag att testa systemet.

Nu finns systemet ute för såväl gamla som nya kunder när man loggar in hos Fotbollspengar. Logga in gör du på denna sidan.

Jag rekommenderar även alla att hålla utkik efter Dutching Line spel. Vinsterna fortsätter att ramla in med systemet så det bör man rygga om man är sugen på lite sköna cash :)

2 kommentarer:

  1. Använde du dig av några försäkringar på denna ? Hur la du upp spelet,?

    SvaraRadera
  2. Jag la upp mitt spel precis som dem gör i Fotbollspengar 5.0 materialet med Huvudsystemet.

    SvaraRadera