onsdag 11 september 2013

PMT lever upp till ryktet

Innan jag införskaffade ett medlemskap hos Prematchtrading.com så hade jag bara hört goda vitsord om PMT verktyget och efter att ha testat det i ungefär en vecka så är jag beredd att hålla med. Jag tog ett par screenshots igår när jag tradade på olika VM-Kval matcher men jag måste ha varit hyfsat trött för jag glömde att spara dem på datorn...

Så istället visar jag en screenshot som var ifrån måndagens League One match mellan Preston och Oldham.

Klicka för större bild!

Med hjälp av PMT så kan man enkelt upptäcka prissättningar som inte är korrekta. Iallafall när det gäller ur den matematiska synpunkten. Detta kan man utnyttja genom att antingen SPELA eller BOKA ett odds. SPELAR man så tror man att oddset ska sjunka och BOKAR tror man att oddset ska höjas.

Nu i början så har jag mest ägnat mig åt trading på "Rätt Resultat" marknaderna då man oftast kan hitta riktigt bra "klipp" där. Det gjorde jag under gårdagen men som sagt, de bilderna gick förlorade. Men där kommer fler chanser! Nu är ju äntligen VM-kval fotbollen över för den här gången så till helgen är det full rulle på trading fronten och då ska både Fotbollspengar 5.0 metoderna samt PMT verktyget att få arbeta stenhårt :)

Jag känner på mig att helgen kommer att bli riktigt lönsam!

För övrigt så börjar även Hockeyallsvenskan och Elitserien denna veckan. Det betyder även att Svenskaspels roliga spel Powerplay sätter igång på allvar. Imorgon är det dags för Hockeyallsvenskan och jag ska som vanligt försöka att sätta "åttan".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar