tisdag 24 september 2013

Tradingspel nummer 114: Atletico Madrid - Osasuna

Tradingmetod: Fegisen

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: 75% försäkring

Resultat: RÄTT !!!

Kommentar/Analys:


Trots förlusten av Falcao (som inte kunde stå emot de ryska miljonerna från Monaco) så ser Atletico ruskigt starka ut även i år. Man ångar på i såväl ligaspelet och Champions League började på bästa möjliga sätt när Zenit besegrades med 3-1 förra veckan.

De 5 första ligamatcherna har inneburit 5 raka 3-poängare och man ligger tillsammans med Barcelona på förstaplatsen i tabellen. Tittar man på lite hemmastatistik så är även den rätt imponerande. Eller vad sägs om 2 raka hemmavinster med sammanlagt 9 mål framåt !? 5-0 mot Vallecano och 4-2 mot Almeria. Inga superlag precis men ändå ett bevis på att Atletico har ett väl fungerande spel offensivt.

Osasuna har inte rosat marknaden i inledningen av säsongen. 4 raka förluster blev det innan första vinsten kom i förra matchen. Då krävdes det en nykomling i form av Elche och även hemmaplan... Inte så fantastiskt imponerande. Men det kvittar. En vinst gör alltid så att harmonin i laget blir bättre.

Matchbilden är väl inte så svår att sia om. Atletico kommer att att ha mycket boll och Osasuna kommer att inrikta sig på försvarsspel. Så länge matchen är 0-0 är nog gästerna ganska nöjda. Kommer 1-0 inom 15-20 minuter så kan det rinna iväg till ett par bollar till...

Jag väljer att spela "fegt" och kör med den smarta tradingmetoden med det passande namnet "Fegisen" :) Nu kan jag inte längre flasha med X antal vinster i rad så nu får jag istället skriva att jag inte har förlorat något tradingspel på 16 raka !! Något måste man ju ha att skryta med ;) haha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar