torsdag 19 september 2013

3 spel med Dutching Line

Idag blir det inga förslag på tradingspel. Jag vet, utbudet är enormt så det kanske verkar lite konstigt men jag har alltid haft väldigt svårt att vinna på Europa League matcher och känns det inte rätt så är det bättre att avstå. Så tänker en vinnare iallafall.

Men jag kommer iallafall att kopiera Dutching Line spelen som Fotbollspengar rekommenderar idag. Tror det blev 17 raka vinster med DL metoden och sedan kom förlusten. Så där finns minst sagt potential!

Det blir mina spel för idag och givetvis hoppas jag på att jag pangar in "åttan" på "Toppan" !!

Glöm inte att hålla utkik till helgen efter tradingspel för då är en sak säker. Jag ska vattna Betfairkontot så det växer !
Ursäkta min humor ;)

EDIT: SAMTLIGA 3 SPEL BLEV DET VINST PÅ !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar