söndag 22 september 2013

Tradingspel nummer 113: PSG - Monaco

Tradingmetod: Resultatmetoden 1

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: DET STANNADE PÅ 15 RAKA VINSTER. Här blev det plus-minus-noll för min del då jag körde lite safespel. Blev ju inte den ultimata matchbilden precis... Men det kvittar, nya tag och förlusterna lyser fortfarande med sig frånvaro. 

Kommentar/Analys:


Wow! Vilken match vi har att se fram emot på söndagskvällen! Storsatsande PSG tar emot ett ännu mer storsatsande Monaco. På samtliga spelbolag så är PSG favoriter och med all rätt. Hemmaplan och man har visat upp ett riktigt stabilt spel hittills. Men att man är nertryckta i runt 1,70-1,80 köper jag inte någon dag i veckan...

Många trodde nog att Monaco skulle få svårt i början. Det brukar ta lite tid att spela ihop ett helt nytt lag. Men de har levererat från första matchen av säsongen och nu leder man serien och man har tagit 4 vinster och spelat en oavgjord och förlorat 0 matcher.

På de 5 första matcherna har man bara släppt in 2 mål ! Inget att klaga på i det defensiva spelet.

Paris började sin säsong knackigt med 2 oavgjorda resultat och redan då började det viskas om kris i klubben! Då förstår man vilken press där finns på att laget ska leverera... Men den lilla svackan är som bortblåst nu då man efter detta har tagit 3 raka segrar och bara släppt in 1. Man var även ute på CL äventyr i veckan och där tvålade man till Olympiakos med 1-4 ! Starkt.

Det är två lag som har världsspelare på nästan samtliga positioner som möts. Risken finns att man kommer att "ta ut varandra" och matchen blir låst. Detta är årets match för båda lagen i ligaspelet och man vill definitivt inte förlora striden. En inte alltför vild gissning är att matchinledningen kommer att bli väldigt försiktig.

Det vattnas lite i munnen när man tittar på oddset för en Monaco vinst på Betfair. Man får i skrivande stund 5,5 !!! Det är verkligen värt en liten TV-peng :)

Men som sagt, jag kommer även att använda Resultatmetoden 1 då den borde passa in fint. Som vanligt så kommer jag att spela precis som de gör i exemplet inuti i Fotbollspengar 5.0 materialet. Det har fungerat väldigt bra varje gång så varför skulle man ändra ett vinnande koncept egentligen ?

Idag satsar jag på min 16:e raka tradingvinst !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar