lördag 7 september 2013

Tradingspel nummer 105: Milton Keynes (MK Dons) - Swindon

Tradingmetod: Variant 2 På Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Helförsäkring på "resultat 1" och 75% försäkring på "resultat 2"

Resultat: RÄTT !!! Men här valde jag att köra lite "safe" så vinsten blev blygsam. Men det kvittar, bara förluster undviks :)

Kommentar/Analys:


Milton Keynes har hunnit med att spela 5 matcher av säsongen 2013/2014 och än så länge har förlusterna skrivits till 0. 2 vinster och 3 oavgjorda ger dem en sjätteplats i tabellen. Sneglar man på historiska möten mellan båda dessa klubbar så är det fördel MK. Sen 2004 har man mötts 12 gånger och de har vunnit 6, 3 har slutat oavgjort och 3 gånger har Swindon stått som segrare.

I förra mötet, April 2013, blev det en 2-0 seger för Milton Keynes.

Swindon har börjat sin säsong lite mellanbra kan man säga. De 3 första matcherna gav dem endast 3 poäng (1 vinst och 2 förluster) men sedan dess har man ryckt upp sig lite. Den främsta anledningen till detta är för att man har fått spela 2 hemmamatcher på raken. Sist blev det "proppen ur" mot Crewe och man vann den matchen med hela 5-0 !

Om det är svårt att analysera lagen från större ligor i början på säsongen så är det grymt mycket svårare med lag från de lägre ligorna. Med detta menar jag att insatserna ska vara därefter. Jag själv kör låg insats på den här matchen. Men jag kan ändå inte undvika att spela den då oddsen är väldigt tilltalande :) Men som sagt, låg insats.

Det kanske blir kanon. För när jag "skriker" ut hög insats så brukar det resultera i förlust. Så med låg insats kanske det blir en klockren vinst!

Förhoppningsvis så blir det lite lördagspengar !

2 kommentarer:

 1. Jodå!
  Den satt ju fint den med. Jag gillar Cashmaker och No4, lite högre risk, men också mer i vinst när dom sitter.

  Nu har du verkligen flytet och vi andra cashar också in på dina tips, så alla borde vara helnöjda!

  Den som ännu inte har Fotbollspengar har dessvärre missat många sköna slantar, men det är ju aldrig försent att rätta till det. Sportzgrabbarnas Dutchingtips har också varit bra den senaste tiden, så totalt har det blivit rätt hyggligt med pengar i mina mått mätt, mycket mer än vad själva systemet kostar på bara nån vecka.

  Det är nästan så jag har dåligt samvete för att följa dina goda rekar utan att kompensera dig på nåt sätt, men det kanske kommer nåt tillfälle för det också. Till dess kan jag bara tacka för dem och hoppas du håller kvar din mycket höga nivå på vinnande tips.

  Janne

  SvaraRadera
 2. Känns verkligen som flytet har infunnit sig. Tror nog inte att jag kan förlora längre ;) haha.

  Håller med, Dutching Line tipsen håller hög klass och där har jag också tjänat en rejäl hacka på bara 1 vecka.

  Så ska du inte behöva känna. Det räcker gott och väl att du och andra följer bloggen och följer mina tips. Det är en stor belöning i mina ögon :)

  SvaraRadera