lördag 21 september 2013

Tradingspel nummer 112: Liverpool - Southampton

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: ENKEL VINST !!! 15:e raka !!!

Kommentar/Analys:


Äntligen lördag igen och massor utav fotbollsmatcher att välja och vraka bland ! Jag kommer att trada en hel del matcher under dagen men dagens bästa och även "säkraste" tradingspel tycker jag man hittar mellan Liverpool - Southampton.

Liverpool var inblandade i en ganska svängig match mot Swansea i måndags. Slutresultatet skrevs till 2-2 men i ärlighetens namn så förtjänade Swansea att vinna. Innan den matchen så hade det defensiva spelet imponerat en hel del då man hade tagit 3 raka 1-0 segrar.

Southampton spelar extremt tight. På de 4 inledande matcherna har man endast gjort 2 mål framåt och släppt in 2 mål bakåt. Det verkar som om Mauricio Pochettino (coachen) prioriterar det defensiva spelet en hel del och sen försöker man sticka upp och göra ett 1-0 eller 0-1 mål.

I förra matchen förväntade sig en hel del tippare en målsnål historia mellan Southampton och West Ham och vad blev resultatet ? 0-0.

När jag skrev detta inlägget så blev jag faktiskt ännu säkrare. Känns mer än klockrent att använda sig av No4-Strategin i den här matchen!

Den enda frågan som kvarstår är, ryggar du spelet ? Släng gärna iväg en kommentar and let me know :)

2 kommentarer:

  1. Det här spelet ryggar jag!
    Det har alla förutsättningar att ge en bra vinst. Dessutom är No4-strategin en av mina favoriter, enkel och effektiv!
    Vi får hoppas den går in med nytt klirr i tradingkassan.

    SvaraRadera
  2. Den satt rätt fint :) Kul att du hängde på!

    SvaraRadera