tisdag 10 september 2013

Topptipset Vecka 37 - 10 SeptemberResultat: Ajdå... Bara 5 rätt. Skottland, Turkiet och Schweiz vann. Utdelningen blev 509 kr. 

Sverige spelar inte alltid kanonbra mot lite sämre lag så det kommer nog inte bli något målkalas mot Kazakstan. Jag hade viljat ha med ett "lyxkryss" men det känns lite utslängt. Men jag tippar 0-1, 0-2 eller 1-2.

Makedonien och Skottland har egentligen inte så mycket att spela för. Min tanke är att Makedonien har hemmaplansfördel och även fast hemmalaget inte kan gå till VM slutspelet så kan man komma före Serbien i tabellen och det skulle man nog gärna vilja göra... Jag spikar!

Italien leder sin grupp rätt överlägset och det finns risk för att spelarna blir lite för "bekväma" med situationen. Tjeckien har däremot ALLT att spela då man fortfarande kan bli tvåa i tabellen. Men laget skämde ut sig inför sina hemmafans i förra matchen genom att förlora med 1-2 mot Armenien... Revanschlusten är nog inte att leka med idag! Ett kryss eller tvåa känns faktiskt inte helt omöjligt och det hade rensat rejält bland tipparna. Jag hoppas att dagens största skräll kommer i den här matchen :)

Rumänien var strålande bra mot Ungern i fredags och vann med 3-0. Ny hemmamatch idag och då mot Turkiet. Båda lagen har mycket att spela för men Turkiets bortaspel har varit allt annat än bra. Rumänerna känns en aning hetare och med hemmaplansfördelen så väljer jag att spika. Känns helt rätt.

Dagens andra skrälldrag kan vi nog hitta i Island - Albanien. Island fick med sig 4-4 i bortamötet mot Schweiz i fredags och det genom att ta upp ett 4-1 underläge i andra halvlek... Extremt starkt men man är inte världens bästa lag för det. Albanien är inte alls dåliga och jag tycker att procenten på Island har stuckit iväg lite mycket. Båda lagen har mycket att spela för och matchen känns väldigt öppen tycker jag. Albanien kommer nog att göra allt för att få med sig 1 poäng och en vass kontring kanske innebär vinst med 0-1 efter 90 minuter ? Jag är kluven till matchen och därför väljer jag att helgardera.

Min kostar 72 kr att lämna in om någon känner sig sugen på att rygga tipset :) Länk till kupongen hittar du här nedanför och är du inte medlem hos Svenskaspel än så kan du bli det på bara ett par minuter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar