torsdag 19 september 2013

Topptipset - Vecka 38 - TorsdagResultat: 5 rätt. "Som vanligt" så är jag kass på att tippa Europa League. Valencia fick en man utvisad i den 10:e minuten och då var det redan kört. 0-3 slutade matchen. St.Gallen vann och Betis fick endast 0-0. Utdelningen blev 1088 kr. 

Blev ett sent Topptipsförslag idag på grund av tidsbrist. Spelstopp är redan 18:59.

Gillar inte när det vankas Champions League eller Europa League matcher på kupongen. Det har en tendens att bli väldigt kass utdelning och skrällarna lyser med sin frånvaro... Men kanske idag smäller det till!

Salzburg och Real Betis känns som sunda spikar. Elfsborg ska få stora problem på bortaplan och Salzburg har börjat sitt ligaspel riktigt vasst!

Tränaren i Betis har annonserat att laget satsar stenhårt på EL och idag får man tillbaka viktiga spelare. Lyon känns inte alls heta för dagen och man surar nog inu att man inte lyckades ta sig till CL spelet. Sund spik i mina ögon.

Krysset i match nummer 3 har jag svårt att motivera. Man är ju inte precis "expert" när det gäller lagen som spelar och de verkar vara hyfsat jämna. 1-1 blir de. Jo, så blir de...

Skrällarna ? Rapid Wien och Legia Warzawa. Varför ? För att det känns helt rätt.

Lite "lekstuga" på mina matchanalyser idag men jag är inte alltför motiverad när det gäller Europa League. Bättre lag satsar ibland inte så hårt på denna cup och det är grymt svårt att klura ut hur en match kommer att se ut. Det är lite som Lotto...

Men 72 kr känns helt rätt att investera och vem vet, storvinsten kanske kommer ikväll ?

Hursomhelst, det blir roligare Topptips på lördag och söndag och då kommer även mina analyser att hålla en aning högre klass.

Vill du spela Topptipset idag ? Klart du vill! Kupongen hittar du här

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar