söndag 22 september 2013

Topptipset - Vecka 38 - SöndagResultat: 7/8 rätt... Givetvis så skulle Sevilla schabla till det och förlora med 3-1... Utdelningen blev 1244 kr. 

Vilka matcher dagens kupong innehåller! Ser onekligen intressant ut och jag tror på ännu en ny omgång mer bra utdelning.

Man City får tillbaka Vincent Kompany efter skada och det är ett stort plus. Formen är god och man har inte släppt in mpl i 3 raka tävlingsmatcher. Man United har också dem kommit igång bra och med Rooney och Van Persie har man ett hyfsat offensivt spel... Men idag tror jag City är snäppet vassare.

Cardiff är grymt mycket underskattade! Man har ett intressant lag och hemma i Wales blir man svårbesegrade. Tänkte ha 1X men Tottenham ser riktigt farliga ut och inte minst Christian Eriksen som är ny från Ajax. Spurs har blivit konstigt stor favorit i den här matchen och en helgardering känns helt rätt. Kan gå lite hursomhelst känner jag.

Fiorentina har ett ruskigt intressant lagbygge. Inte minst med Giuseppe Rossi som redan har hängt ett par baljor. I veckan spelade man bländande fotboll mot Pacos i EL och där vann man med 3-0. Atalanta är ett erkänt starkt hemmalag men för dagen tycker jag att Fiorentina ser ruggigt bra ut. Blir en tuff match men det finns värde i att backa upp tvåan. Annars är enkla 2:or i Serie A nästan förbjudet...

Milan fick till slut håll på Celtic i veckans CL match men det satt långt inne. Nu möter man ett ännu bättre lag och jag tror inte på en ny vinst. Många trodde att Napoli skulle bli sämre utan Cavani men man ser faktiskt starkare ut än på länge! 2-1 vinsten mot Dortmund i CL är ett bevis på detta och Milan kommer att få problem...

Romderby ! Laddad stämning. Ofta svårtippat men inte ska väl Lazio kunna vinna ? Roma ser ut att ha hittat rätt och man har ett par riktigt intressanta spelare. 1X bör räcka hela vägen.

Celta Vigo har visat upp ett bra spel under säsongsinledningen men man har inte fått den utdelning man förtjänar. Endast 23% på en 1:a är löjligt lågt enligt mig. Visst, Villareal har startat ligaspelet på ett imponerande sätt och det offensiva är det inget fel på. Sist blev det 2-2 hemma mot Real Madrid och där låg man även nära vinsten... Detta är ett nykomlingsmöte och Celta får snart sin utdelning. Stort värde i att backa upp den raka 1:an men 1X känns klockrent.

Dagens drag hittar vi mellan Valencia - Sevilla. Valencia är nu uppe i 4 raka förluster och förlorar man idag åker tränare enligt många. Sist skämde man ut sig i EL spelet då Swansea vann med 0-3 och där var man urusla. Men man fick ju också en spelare utvisad i den 10:e minuten... Enorm press på spelarna idag och hemmapubliken kommer inte att vara nådiga om det skulle gå dåligt... Spelet ser krampaktigt ut och jag tror inte dagens press kommer att göra detta bättre. Idag har man blivit rätt stor favorit och för mig är detta ett gigantiskt frågetecken. Jag håller Sevilla som favorit och trycker dit en säker 2:a utan att blinka!

Paris mot Monaco. Vilken höjdarmatch! Kan gå hursomhelst. En helgardering hade varit klockrent men jag chansar med X2. Paris kommer att föra spelet och jag hoppas Monaco kan få in första målet. Då kan det bli väldigt otrevligt för parisarna...

Mitt system kostar idag 96 kr att lämna in. Dagens kupong hittar du på denna sida.

Nu sätter vi "åttan" !

Vill även påminna om dagens tradingspel som du hittar här. Ska det bli den 16:e raka vinsten ?

4 kommentarer:

 1. Hej Rammus, jag har nu under senaste veckan följt dig och måste få säga att du är grym!!!

  Jag har skrivit här tidigare också, jag har endast fotbollspengar 4, men ärligt så har jag inte riktigt vetat hur jag skulle hantera de olika strategierna, jag följer dig och vinner på det sättet .
  Jag läste lite om sportzbot och payback express, är det något du kan rekommendera? Finns det nån bra sida som ger även speltips som du gör, dvs förklarar vilken strategimetod man skall använda osv?
  tacksam för svar

  SvaraRadera
 2. Jag tackar så mycket för de vänliga orden :) Alltid lika kul när ens arbete blir uppskattat av läsare.

  Det viktigaste är att lära sig strategierna så att dem nästan sitter insvetsade i ryggmärgen. Då blir det enklare att förstå och även ta de kloka besluten när matchen går In-Play.

  Men det är kanon att du följer mina spel. Då kommer du garanterat att få bättre förståelse för hur allt hänger ihop :)

  SportzBot ska inte finnas kvar längre har jag fått reda på. Företaget som levererar produkten är inte längre spå värst aktiva så Fotbollspengar kommer att ersätta denna med en ny robot inom snar framtid. Så den är det inte värt att satsa på.

  Payback Express bör du och alla andra satsa på. Det är ett väldigt enkelt sätt att bygga upp sitt kapital på. Jag använder det själv gång på gång för att bygga på mitt konto :)

  Har du tillgång till Payback Express ? Annars har jag skivor över till ett bra pris om intresse finns ?

  Nej, tyvärr finns där ingen sån sida förutom min. Speltips ger en massa olika sidor, men när det gäller tradingtips på betfair så är utbudet tyvärr skralt.

  SvaraRadera
 3. Tack för ditt svar !

  Hur ofta kan man använda sig av Payback Express? Vad ligger priset på det?

  Jag är intresserad av att joina gruppen i svenskaspel, har även skickat ett mejl till dig

  SvaraRadera
 4. Man kan använda den varje dag om man vill. Det bestämmer du själv. Det är ett enkelt sätt att plocka hem många sköna tusenlappar och det är även helt utan någon risk.

  Jag säljer produkten separat för 599 kr så är du intresserad har jag ett par exemplar kvar ?

  Ska titta på det snart. Tror att bolaget är fullt men ska snart titta till mailen och återkommer då till dig.

  SvaraRadera