fredag 6 september 2013

Tradingspel nummer 104: Liechtenstein - Grekland

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: MEGARÄTT !!!

Kommentar/Analys:


Liechtenstein har på de senaste åren ryckt upp sig en hel del. Innan var det 99% säkert att man skulle förlora mot lite bättre lag och det med ett par bollar men hittills i VM-kvalet har man t.ex spelat oavgjort mot både Lettland och Slovakien. I sista VM-kval matchen blev det visserligen 0-5 mot Bosnien så man har ju en bit kvar till den absoluta världstoppen...

Sen dess har man även hunnit med att spela en vänskapslandskamp och det mot Kroatien. Där hade man länge 2-2 men ett sent avgörande för kroaternas del gjorde så att förlusten skrevs till 2-3.

Nu till ett av världens tråkigaste fotbollslag, Grekland. Sen man vann EM 2004 så hade det inte hänt så mycket kan man säga. Man kör fortfarande på sitt defensivt inriktade spel och det är nästan viktigare att hålla nollan än att göra något konstruktivt framåt... Men tydligen så fungerar det ganska bra då man vinner många av sina matcher med 0-1 eller i vissa fall 0-2. De senaste två VM-kval matcherna har iallafall slutat med 0-1 vinster.

Det är bara att titta på den sammanlagda statistiken. På 6 matcher har Grekland producerat hela 7 mål! Motivationen talar för grekerna och man är givetvis stortfavorit att vinna matcher ikväll. Men kommer det att gå så himla lätt som oddsen säger ?

Jag "lastar" in cash till ett riktigt attraktivt odds !!!

Glöm inte att även rygga tradingspelet mellan Italien - Bulgarien som också spelas ikväll. Där kör jag Resultatmetoden 1 !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar