fredag 20 september 2013

Topptipset - Vecka 38 - FredagResultat: 2 rätt... Så fantastiskt dåligt har det nog aldrig gått... Utdelningen blev finfina 7332 kr. 

Otroligt viktiga poäng står på spel mellan Öster - Halmstad. Båda lagen slåss för sin överlevnad och i sina matcher brukar det "låsa sig" när inget av lagen inte vill göra några misstag. Tror på 0-0 eller 1-1. Kupongens mest prisvärda kryss.

Ängelholm ligger lite i ingenmansland och kan spela avslappnat. Örebro borde vara lite mer taggade men i Superettan kan allt hända. Vill nästan ha en helgardering men 1 2 får räcka.

St Etienne har börjat säsongen riktigt bra och på hemmaplan släpper man inte till mycket. Men Toulouse är ett svårspelat lag som kommer att göra ALLT för att få med sig ett oavgjort resultat. Tror på lite mål och ett kompakt Toulouse försvar.

Dagens största favorit hittar vi i match nummer 4. Med all rätt egentligen. Men till runt 80% ? Nää, ett lyxkryss får hänga med på kupongen.

Dagens drag tror jag vi hittar i match nummer 5. Gaziantspor har fått en otroligt tuff inledning och man har t.ex redan möt Besiktas och Galatasaray. Tabellplaceringen är en aning missvisande och jag håller faktiskt Gaziantspor som ett bättre lag än sina motståndare. Tänkte ha en enkel 2 men X2 känns helrätt.

Kardemir är ett väldigt starkt hemmalag. Man har inlett med två raka vinster och man har inte släppt in något mål. Idag blir det tredje raka enligt mig.

Den holländska ligan brukar innebära mycket mål. Go Ahead Eagles tog, precis som sina motståndare, steget upp från Jupiler League förra säsongen och nu möts dem i ett nykomlingsmöte. Jag tror det blir en målglad historia där något av lagen vinner. Vilket har jag lite större problem med att analysera.

Osasuna har inlett katastrofalt och ska dem någon gång "komma igång" så är det idag. En förlust och det är 110% kris! Men Elche spelar tight så jag tror på lite mål då båda lagen inte har något riktigt vasst anfallsspel.

Mitt system kostar 64 kr att lämna och vill du kopiera min rad eller knåpa ihop en egen kan du göra det på Svenskaspel.se

2 kommentarer:

  1. Hej, om man redan har fotbollspengar 5,0 hur kan man då få tag i dutchingline/traderline? och vad kostar det då och hur går man tillväga?:)

    SvaraRadera
  2. Tjena,

    Dutching Line läggs för tillfället ut helt grattis på Fotbollspengars facebook sida. Men i slutet på månaden så kommer det att bli en sluten grupp så endast de som har införskaffat FBP 5.0 kan bli medlemmar.

    Traderline ingår när man köper ett medlemskap just nu och vill man använda tjänsten ändå så måste man skaffa sig ett konto på Traderslines egna hemsida.

    SvaraRadera