onsdag 25 september 2013

Tradingspel nummer 115: Bologna - AC Milan

Tradingmetod: 15-Minuters-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: PLUS-MINUS-NOLL !!! Gick inte riktigt som jag hade förväntat mig men man kunde ändå gå ur traden utan någon förlust.

Kommentar/Analys:


Bolognas Serie A äventyr säsongen 2013/2014 kunde ha börjat bättre. man har på 4 matcher bara tagit 2 poäng och i förra matchen blev det 1-2 förlust hemma mot Torino... Formen kunde ha varit bättre. Rolando Bianchi, som har värvats in för att få igång målskyttet, har ännu inte kommit igång men det är antagligen bara en tidsfråga innan han hittar nätet.

Det gick inte riktigt Milans väg mot Napoli. Förlust med 1-2 och en missad straff av Balotelli. Han gjorde visserligen ett tröstmål på övertid men den hetlevrade italienaren kunde inte hålla känslorna i styr efter slutsignalen. Han tog ett snack med domaren efter slutsignalen och detta resulterade i en avstängning på 3 matcher... Man kan ju bara föreställa sig vad sades.

Så med Balotelli ute ur bilden så minskar Milans redan offensiva krafter ganska kraftigt då man sedan innan saknar lirare som Montolivo, Kaka, El Shaarawy samt Pazzini. Det är inga blåbärsgubbar som saknas precis...

Finns ju knappast något mer att tillägga. Cashen ska bara rulla in med hjälp av 15-Minuters-Metoden idag !!

4 kommentarer:

 1. vad är 15 minuters - metoden

  SvaraRadera
 2. du har förlorat på senaste tiden men ändå så har du kvar 17 förluster..
  och var gärna mer tydlig på vad du spelar på istället för att skriva exempel 15-minuters metoden och massa andra saker som du bruka skriva som många inte förstår vad du menar..
  kan ju inte vara så svart skriva på vart och vitt vad du spelar på

  SvaraRadera
 3. Det är en metod som jag använder mig av när jag sports tradar på Betfair. Metoden finns i Fotbollspengar 5.0 materialet.

  SvaraRadera
 4. Du får ursäkta men nu fattar jag ingenting! Jag har inte förlorat på mina tradingspel på sistone. Var får du det ifrån ?

  Mer tydlig kan jag knappast vara. Jag skriver ut vilken Fotbollspengar 5.0 metod som jag använder varje gång. Sen är det bara att följa. Har man inte FBP 5.0 så kommer man inte heller förstå vad jag menar.

  Jag antar att du inte har detta ?

  Det verkar som om du tror att detta är en traditionell speltips blogg men det kan jag garantera att det INTE är. Jag spelar aldrig på 1, X eller 2:a för att sedan förlita mig på turen.

  Det är sports trading det handlar om och inte betting.

  SvaraRadera