söndag 29 september 2013

Topptipset - Vecka 39 - SöndagResultat: 5 rätt. Liverpool vann, Elfsborg och Cagliari kryssade. Utdelingen blev runt 4100 kr. 

Idag kan det bli riktigt låg utdelning eller riktigt hög. Finns rätt stora favoriter men då blir vårt jobb att fälla dem! Är detta möjligt idag ? Jag tror faktiskt de...

Sunderland tröttnade på Paolo Di Canio efter en riktigt svag säsongsinledning så nu har Kevin Ball tagit över. Det är bara en tillfällig lösning tills klubben hittar en ny tränare. Men... tränareffekten ska man alltid lägga stor vikt på när man tippar och Sunderland tog faktiskt en seger direkt i Ligacupen i veckan. Jag tror inte Liverpool vinner idag. Och om dem gör de, så kommer Sunderland bli en oerhört svår nöt att knäcka.

Atalanta har inte visat någon vidare form. Men det har inte heller Udinese. Svår match att analysera så 1X får bli bra.

Säker 1:a på Cagliari - Inter ? Hmm, hur tänker han där kanske du undrar ? För de första, matchen spelas på neutral plan i Trieste. Så hemmaplansfördelen är borta. Cagliari har spelat fin fotboll på sistone men ändå har man bara fått med sig 3 poäng på de 3 senaste matcherna. Samtliga 3 har slutat oavgjort. Jag tror att utdelningen är på väg och idag kommer där inte att vara något fel på motivationen när Inter kommer på besök. Ett lag som man faktiskt brukar ha ganska lätt för. Inter är i högform och visst ska man va favorit i matchen, men jag tror att en reaktion är på ingång och idag tror jag på förlust. 1-0 eller 2-1 tippar jag.

Att åka ner till Sardinien och plocka hem 3 enkla poäng blir jäkligt tufft...

Det ryktas om att Bologna har ett virus eller någon sjukdom i laget. Spelare har varit sjuka under veckan men de flesta verkar ändå komma till start. Lagets "motor", Diamanti, har dragits med sjukdom men ska enligt uppgift ändå medverka från start. Hur är formen ? Jag tar med ett lyxkryss då jag satsar på stora cash idag.

Helsingborg har tappat formen, man saknar viktiga pjäser och guldet har runnit ut ur sanden. Hur är motivationen ? De ska även åka till Borås och spela på konstgräs... Nää, ettan känns som en riktigt prisvärd spik!

Halmstad slåss för sin Allsvenska överlevnad. Men idag möter man ett pånyttfött Djurgården som även får tillbaka Aleksandar Prijovic och Erton Fejzullahu. Två offensiva krafter som kommer att göra det svårt för HBK. Tror att nervositeten hos hemmalaget är stor och man har all press på sig. Detta utnyttjar Djurgården och vinner!

Avslutar med två "helisar" då både Göteborg och Celta Vigo har blivit för stora favoriter. Kalmar och Elche kan ställa till de...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar