torsdag 5 september 2013

Fotbollspengar 5.0 + 10 olika moduler ingår just nu!

Lagom till höstens intåg så har grabbarna ifrån Fotbollspengar svetsat ihop ett riktigt grymt erbjudande för den som känner sig lockad att börja tjäna pengar på sports trading. Jag har precis uppdaterat med ny färsk information på den här sidan och just nu ingår en rad spännande produkter som t.ex Sportz Bot, Dutching Line, Traderline och FBP System 87 (en av mina nya favoriter!).

Det är ordinarie pris som gäller igen (2340 kr) men med tanke på allt som ingår så ska man absolut inte påstå att det är dyrt på något sätt.

Nu är jag verkligen laddad för sports trading säsongen 2013/2014 ! Inte nog med att där nu finns nya spelsystem och produkter från Fotbollspengar utan jag har sedan innan också det geniala Pre Match Trading verktyget och inom snar framtid så ska jag även börja trada med metoderna från Total Football Trading materialet. Köpte produkten precis innan förra fotbollssäsongen tog slut så kunde inte riktigt utvärdera det då. Men nu är det snart dags!

Hösten/vintern kommer att bjuda på extremt mycket sports trading kan jag intyga :) Varför inte hänga på så vi kan tjäna kosing tillsammans ?

4 kommentarer:

 1. Hej igen.
  Jag vill bara imformera om att tjänsten SportzBot är avsomnad pga. att bolaget som stod för programvaran har upphört att existera och grabbarna har inte hiitat något liknande att erbjuda. Sen var boten faktiskt ingen stor hit. Den tid jag körde den så genererade den ett litet underskott då avdrag för Betfairs avgift drogs. Botens statistik byggde på bruttoresultat och var därför aningen missvisande.

  Sen undrar jag vilket system FBP87 du pratar om? Jag har haft FBP sen version 3 precis som du, men jag har inte sett nån info om nåt nytt system 87? Men jag har säkert missat det. Var kan jag hitta nåt sånt?

  mvh
  Janne

  SvaraRadera
 2. Tjena Janne,

  Där håller jag med dig. Körde också boten men det var ingen superhit precis. Så jag gick ganska snabbt tillbaka till min "vanliga" trading.

  Det låter väldigt bra att en robot ska dra in pengar till en men i verkligheten är det ju inte alltid så enkelt ;)

  Pratade precis med Mikael på Fotbollspengar och FBP System 87 kommer inom kort att läggas ut på medlemssidan för samtliga medlemmar. Så håll ut :)

  SvaraRadera
 3. Det låter bra. Skickade honom ett mejl igår, så jag får väl samma svar av honom.
  Man blir ju sugen att testa nya system som verkar bra, men det är bara att hålla ut som du säger. :)
  Janne

  SvaraRadera