onsdag 4 september 2013

Tradingspel nummer 102: Bristol City - Bristol Rovers

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: RÄTT !!! Det var femte raka vinsten så ni som har valt att rygga har byggt på Betfairkontot rejält :) 

Kommentar/Analys:


Det är inte varje dag som man hittar ett trevligt tradingobjekt när det gäller Johnstone's Paint Trophy cupen ! Men idag har det skett :)

Först lite kort information om cupen. Det är en turnering där endast lag från League One och League Two får delta. Anledningen till att cupen föddes var för att lagen från de lägre divisionerna oftast åker ut ganska snabbt i både FA-Cupen och Ligacupen. Spelar man i en lägre liga så finns chansen att få delta men då måste man bli inbjuden.

Namnet på cupen kan ändras vilken säsong som helst. Cupnamnet beror nämligen på vem som sponsrar. Så hade jag bestämt mig för att sponsra cupen så hade det blivit "Fotbollstradaren's Trophy". Hade varit rätt fräckt :) Men några såna tankar finns dessvärre inte än...

Så, då vet ni vad det är för cup vi ska spela på. Nu till själva matchen!

Bristol City spelar till vardags i League One och säsongen har inte börjat på bästa sätt precis. På de inledande 5 matcherna har man inte lyckats vinna än. 3 oavgjorda och 2 förluster har det blivit. Med tanke på detta så vore det underligt om man satsar 110% i den här cupen...

Bristol Rovers spelar i League Two och de har på sina 5 första matcher skrapat ihop 7 poäng. 2 vinster, 1 oavgjord och 2 förluster. Så säsongen 2013/2014 har börjat halvbra kan man säga.

Den här matchen kanske inte verkar så märkvärdig vid en första anblick men detta är ett stekhett Bristol derby som inget av lagen vill förlora. Det står väldigt mycket prestige på spel och det kommer förmodligen att märkas ute på planen. Det förväntas ingen "mjukismatch" precis...

Just därför passar min valda tradingmetod extremt bra och som vanligt är min tanke att tjäna lite sköna extracash den här onsdagen :)

2 kommentarer:

 1. Ja, den tackar jag för!
  Jag gillar No4:an när den går att spela. Den här gången blev det fyrsiffrigt klirr i kassan.
  Jag spelade en variant med tilläggssatsning då 1-0 kom och oddset sjönk rejält, vilket gav god vinst. Men tipset och val av strategi var klockrent!

  Janne

  SvaraRadera
 2. Fyrsiffrigt klirr i kassan ? Det var inte dåligt !!! :)

  SvaraRadera