onsdag 18 september 2013

Topptipset Vecka 38 - Onsdag 18 SeptemberResultat: 6 rätt. Dortmund och Chelsea (!!!) förlorade sina matcher. Utdelningen blev 798 kr.

De två första matcherna är mycket svårtippade. Både Napoli och Dortmund har börjat riktigt bra i sina ligor så det är en öppen match som egentligen kan gå hursomhelst. Men det viktar över lite på Dortmund så jag nöjer mig med X2.

Marseille mot Arsenal kommer garanterat att innebära lite mål. Har svårt för att bestämma mig så för att slippa huvudvärken får det bli en helgardering. Tippar 0-0, 1-0 eller 0-1.

Chelsea mot Basel är ett av dagens trading spel och mer info finns att läsa här.

Schalke ska inte förlora mot Steua Bukarest i Gelsenkirschen men bortalaget hade säkert varit väldigt nöjda med ett kryss. Tror egentligen på Schalke men jag kastar in ett lyxkryss.

Atletico Madrid verkar inte sakna Falcao alltför mycket. Man har börjat ligaspelet riktigt starkt och Zenit får svårt att stå emot ikväll men det är ett lag som har varit med för i CL sammanhang så man kommer säkerligen spela för oavgjort.

Det är inte varje säsong man får se Austria Wien i Champions League ! Man tog sig dit efter att ha vunnit över Dinamo Zagreb på bortaplan med 2-3 för att sedan förlora på hemmaplan med 3-2. Enligt uppgifter så blev man utspelade av Zagreb och man förtjänade inte att gå vidare. Men nu är man här och idag möter man Porto. Det lär ju inte bli lättare och fast att inspirationen och motivationen kommer att vara på topp så kommer man att få hyfsat tufft...

Har svårt att finna värde i ett kryss eller en vinst för Ajax. Barcelona är för bra och man vill nog gärna inleda CL spelet med en seger. Ajax måste göra en perfekt match om det ska bli några poäng och det har jag svårt att se framför mig...

Milan har börjat Serie A lite knackigt. Spelet imponerar inte och man har redan tappat poäng mot sämre lag. Sist var man ytterst nära att förlora men 2-2 borta mot Torino kom i den 96:e (!) minuten. Celtic är inget dåligt gäng och alla kommer väl ihåg när man spelade mot Barcelona ? Jag tror att dagens största skräll kan komma här. Känns som en mer öppen match än vad procenten visar. Nästan 60% på en etta är extremt mycket !!

Mitt system kostar 144 att lämna in.


Igår såg vi en väldigt skral utdelning när nästan alla favoriterna höll för trycket. Köpenhamn - Juventus slutade 1-1 och det var den enda miniskrällen. Kallar det för miniskräll då Köpenhamn alltid är jobbiga att möta hemma på Parken. Men idag hoppas jag bättre utdelning ! Jag hoppas att jag får in lite skrälltecken och låser in ett par sköna laxar :)

Hur tippar du ? Synpunkter på mina analyser ? Ryggar du mitt spel ? I så fall hade det varit kul om du slängde in en kommentar :)

2 kommentarer:

  1. Hej , du har inte provat detta? Rätt kul att köra trading på multibets http://www.betfair.com/sport/cashout Peter


    SvaraRadera
  2. Det har jag faktiskt inte testat! Verkar ju vara rätt kul :)

    Har du haft någon framgång med det ?

    SvaraRadera