lördag 5 oktober 2013

Tradingspel nummer 120: Fulham - Stoke

Tradingmetod: Variant 2 På Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Försäkring 1: Helförsäkring Försäkring 2: 75% försäkring

Resultat: KUNDE KNAPPAST BLI BÄTTRE !!!

Kommentar/Analys:


Två lag i rätt så dunkel form möts idag på Craven Cottage. Fulham har efter 0-1 vinsten i premiärmatchen mot Sunderland inte lyckats vinna en enda match. 4 förluster och 1 oavgjord har det blivit. Målproduktionen har inte heller så så ljus ut. 3 hemmamatcher har gett 3 mål framåt och drar vi med bortamatcherna så blir det lite bättre iallafall. Då blir 4 mål... Med andra ord, 6 matcher har Fulham spelat av säsongen och 4 mål har gjorts framåt. Det är bud på mini-kris...

För att råda bot på detta så har Darren Bent värvats in från Aston Villa. Tanken var antagligen att Bent och Berbatov skulle bli ett vasst anfallspar men den succén har minst sagt uteblivit. Martin Jol får nog tänka om. En annan spelare som knöts till klubben innan transferfönstret stängdes var Scott Parker och det var en kanonvärvning tycker jag. Men tyvärr så har Parker dragit på sig en skada och blir borta en tid.

Många höjde nog på ögonbrynen när Stoke i senaste matchen förlorade mot Norwich. The Potters var då på hemmaplan och såna matcher förloras aldrig eller iallafall mycket sällan. Laget var blekt och såg inte alls motiverade ut i den matchen. Som alla andra säsonger så har Stoke ett riktigt kompakt försvarsspel men när det gäller de offensiva spelet så kunde det sett bättre ut...

Man har Jones, Crouch och Arnautovic men dessa herrar verkar inte kunna hitta målet så ofta. Rättas inte detta till så kan Stoke få en mycket otrevlig säsong. Visst kan man "grisa" till sig poäng med tufft och kompakt defensivt spel men det håller inte så bra i längden. Målsättningen måste ju vara högre än att bara försöka stanna kvar i Premier League tycker man.

2 mål på 3 bortamatcher imponerar inte och på de 6 inledande matcherna har man sammanlagt gjort 4 mål... Ett väldigt osmickrande facit.

Två desperata lag i poängbehov som kommer att vara extremt försiktiga matchen igenom. Här gäller principen "bättre att inte släppa in mål istället för att försöka göra mål". Även hemmaplan ger en stor fördel.

Helgen brukar även innebära att jag spelar med Fotbollspengars senaste spelsystem som går under namnet FBP System 87. För mig har det börjat hyfsat. 5 matcher har resulterat i 2 vinster och då oddsen är väldigt höga när man vinner så blir förtjänsten saftig :) Så idag kommer jag på nytt att använda mig av detta smarta system och förhoppningsvis kan jag gå plus igen.

Som medlem hos Fotbollspengar hittar du systemet förklarat i detalj när du loggar in med dina uppgifter från den här sidan.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar