onsdag 30 oktober 2013

Topptipset - Vecka 44 - OnsdagResultat: 6 rätt. Almeria och Verona vann sina matcher. Sampdoria var inte alls bra och det var ett riktigt dåligt drag... Utdelningen blev 7657 kr !

En aning djärvt att spika Sampdoria. Verona har gjort det väldigt bra hittills och man har 4 segrar av 4 möjliga på hemmaplan. men Sampdoria är på gång med 2 raka segrar och jag tror att man möter Verona i helt rätt läge. Hemmalaget spelar offensivt och ofta glömmer man det defensiva spelet. Därför har man också släppt in en del mål i början på säsongen. Jag hoppas och tror att "Samp" utnyttjar detta på bästa sätt.

För övrigt så tycker jag att de allra flesta bortalagen i dagens omgång inte har så värst bra chans att vinna. Ska extremt mycket till om Sevilla och Almeria ska ta 3-poängare. Inte lönt att slösas tvåor där.

Osasuna har gjort det riktigt bra på slutet men man har inte fått med sig poängen man behöver. Inte så konstigt när man mött starkt motstånd. Vallecano känns som en klockren motståndare och för er som vill ta bort en gardering så rekommenderar jag en säker 1:a i den här matchen.

R.Sociedad, Parma och Lazio känns inte heller som sannolika vinnare. Visst, Real Sociedad är bra men Valladolid är väldigt hemmastarka. Parma vann senast över Milan med 3-2 och självförtroendet är på topp men Genoa borde inte förlora tycker jag. Hemmaplansfördelen i Italien är guld värd och bortalagen brukar alltid försöka försvara. Iallafall när de lite sämre lagen spelar på bortaplan.

Systemet kostar 192 kr att lämna in och kupongen hittar du från länken här under

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar