tisdag 8 oktober 2013

Tradingspel nummer 123: Hyde - Gateshead

Tradingmetod: Säkerhetsbältesmetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Halvförsäkring

Resultat: VINST OCH PENGAR PÅ KONTOT !!!

Kommentar/Analys:


"The Tigers", som Hyde FC har som smeknamn, har inte börjat säsongen 2013-2014 på ett alltför bra sätt. Man placerar sig på en sistaplats med 2 inspelade poäng på 13 matcher... Som ni förstår så har man inte vunnit inu utan man har 2 oavgjorda och 11 förluster!

Man har 9 raka förluster och man har inte heller lyckats göra mål på de 5 senaste matcherna... Scott McNiven, som är coach för Hyde FC, sitter i en rätt så otrevlig sits och hur ska man egentligen göra för att vända skutan på rätt håll ?

Gateshead innehar en 16:e plats med 16 poäng på 13 matcher. Formen är god med 3 vinster på de 4 senaste matcherna. Förlusten kom mot Forest Green på bortaplan med 1-0. Man förväntas bli ett stabilt mittengäng och redan nu ser det ut så. Men målet är självklart uppflyttning och om detta ska bli möjligt så ska lag sm Hyde FC besegrades utan några större svårigheter... Frågan är bara, blir det så ?

Tänkte först köra Huvudsystemet men efter lite tankeverksamhet så känns Säkerhetsbältesmetoden som det klokare valet. Jag har svårt att se en förlust framför mig...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar