onsdag 16 oktober 2013

Oxybet - Jämför odds innan du spelar

Innan jag började med oddstrading på Betfair så hade jag "gått den traditionella" vägen precis som de flesta andra. Jag startade nämligen med vadslagning och om matchen skulle sluta med en 1:a, X eller en 2:a. Detta höll jag på med en ganska lång tid och tanken var givetvis att kunna leva på min betting. Men verkligheten hann ikapp mig ganska snabbt och som de flesta andra så förlorade jag mer än jag vann...

Jag var "grön" inom området och jag hade faktiskt bara spelkonto hos en enda bettingsajt. Men genom åren har jag byggt på med mer erfarenhet och kunskap och det finns en sak som jag har lärt mig när det gäller betting.

Att jämföra odds innan man lägger sina vad.

Idag finns där hundratals olika bettingsajter som gärna vill att du spelar hos dem. Konkurrensen var inte alls lika hård för ett par år sedan som den är idag. Men detta är bara positivt för spelare. Då ökar även konkurrensen för att "fånga" in kunderna och detta brukar göras genom att erbjuda olika insättningsbonusar. Visst, bonusar är alltid trevligt att få men ska vi va helt ärliga så handlar det i grund och botten om hur konkurrenskraftiga odds bettingsajten kan erbjuda.

För när man lägger sitt vad så vill man antagligen få ett så högt odds som möjligt, inte sant ? Ibland kan sajt A ge 1,75 för en hemmavinst och sajt B kan ligga på 1,90. Tänker du på det så är det en enorm skillnad! Kanske inte om man tänker kortsiktigt men tänker du långsiktigt så kommer du att tjäna extremt mycket mer om du lägger dina spel där bäst odds erbjuds.

Var kan man hitta du bästa oddsen ?


Då behövs en så kallad oddsjämförelsesajt som exempelvis Oxybet.se. Där kan man enkelt jämföra oddsen hos 30 olika spelbolag och på bara ett par sekunder kan du lokalisera var det bästa tillgängliga oddset finns!

2 kommentarer:

  1. Tackar för det! Har kört en hel del med betbrain tidigare men tycker att den sajten blivit för rörig. Oxybet känns ju betydligt mer back to basic. Bra med en ny utmanare på oddsjämförelsemarknaden.

    SvaraRadera
  2. Håller med. Gillar inte heller Betbrain längre.

    SvaraRadera