söndag 27 oktober 2013

Topptipset - Vecka 43 - SöndagResultat: 8 RÄTT !!! Utdelningen blev "bara" 479 kr men jag lyckades iallafall att sätta "åttan" :)

Kan bli otroligt dålig utdelning idag om samtliga favoriter vinner. Men jag tycker att det finns bra chans att fälla några. Lazio och Real Sociedad känns inte "stenklara" på förhand. Cagliari har ett bra och disciplinerat försvarsspel och man kan säkert knipa 1 poäng.

Real Sociedad är löjligt stort favoriter. Bara för att man spelar i Champions League så kommer man inte att vinna varje ligamatch med 3-0 mot sämre motstånd. Svenska folket verkar tycka så... Man spelade en tuff match mot Manchester United i veckan och man har inte den största bredden i laget. Almeria har ingen bra form men med ett defensivt inriktat spel tror jag att man kan störa idag.

Tottenham och Villareal får bli dagens spikar. Visst, Hull kanske kan hålla "nollan" en tid men jag tror "Spurs" vill visa för sin hemmapublik att debaclet mot West Ham (förlust 0-3 hemma på White Hart Lane) var en engångsföreteelse. Villareal är inte lika "klar" i en förmodad jämn match men hemmaplansfördelen avgör mitt teckenval. 1-0 eller 2-0 ?

Tror inte heller att Chelsea och Swansea torskar. Ska iallafall mycket till. West Ham kommer förmodligen att gå in för att spela 0-0 och det har man lyckats bra med i några matcher hittills.

Systemet kostar 144 kr att lämna in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar