torsdag 11 augusti 2011

Få Gratisanalys Av Sporttjänsten

Innan jag lägger ett tradingspel så försöker jag alltid hitta så mycket matnyttig information som det bara går om match eller matcherna. Inget konstigt med det, samma sak gäller de som arbetar med betting. Ju mer info, desto större chans har man att vinna.
Informationen brukar nästan alltid komma ifrån internet. Där finns idag hundratals olika spelbloggar som lägger ut spel dagligen och även kopplar spelen till vassa analyser. Detta kan man ta del av helt kostnadsfritt :)

Dessa sidor tjänar givetvis inga pengar på att lägga ut spel gratis men tanken är att när man surfar in på bloggen så ska man klicka på de olika annonserna eller textlänkarna som tar en till bettingföretaget. Reggar man sedan ett konto tjänar han eller hon som äger bloggen pengar. Det kan antingen vara en engångssumma (mellan 200-500 kr) eller så kan det vara att man tjänar pengar varje gång som personen spelar något hos bettingföretaget.
Har man en populär blogg kan man alltså tjäna väldigt bra med pengar om folk reggar sig från länkarna på sidan.

Jag själv gör exakt såhär, om du till exempel reggar ett Betfair konto från den här länken så kommer jag att tjäna pengar på dig :)

Om du uppskattar min blogg och vill visa din uppskattning så är det ett perfekt sätt att regga ett konto hos Betfair från en av mina länkar :) Det är absolut inget tvång, bara ett tips från min sida.

Men iallafall, nu känns det som om jag svävade iväg lite. Jag skulle ju skriva om Sporttjänsten.

Sporttjänsten är en betaltjänst som nog de flesta känner till. Här kan man betala för experttips och även få expertanalyser.
Jag har aldrig själv ringt eller använt mig av internet för att få deras tips. Jag tycker att det är utkastade pengar då man som sagt kan få gratis information från bloggar på nätet.

Har du någon gång använt dig av tjänsten ? Skriv då gärna en kommentar och berätta lite hur du upplevde det. Hade varit kul att höra :)

Det jag istället vill tipsa om är Sporttjänstens gratisanalys som man kan ta del av nästintill varje dag. Här får du expertips kopplad till en alltid välskriven analys om matchen.

Helt kostnadsfritt :)

Som sagt, man ska alltid försöka använda alla gratisresurser på nätet. Det kvittar om du håller på med sports trading eller betting, man kan aldrig få för mycket information.


4 kommentarer:

 1. tack för en bra blogg! Jag använder mig av Sporttjänsten emellanåt. Har lärt mig deras starka sidor även om det är helt okej bredd. Bara man spelar hyfsat stora summor så är det väldigt lönsamt. särskilt då tipsen på deras nya hemsida är billigare än telefontipsen. för småspelare finns det ju massor information på bloggar som du säger och även jag hittar nyttiga grejer på såna. med lite källkritik kan man få ut en hel del! fortsätt jobbet med den läsvärda bloggen och lycka till med din trejdíng!

  SvaraRadera
 2. Vilka är de bästa bloggarna som du följer? Jag följer din

  SvaraRadera
 3. Jag tackar för att du gillar bloggen :)

  Jag har tänkt många gånger att man skulle ringa dit men det kostar väl typ 20 kr i minuten ? Känns lite maffigt...

  De flesta använder nog sig av hemsidan istället som du säger.

  Jag ska fortsätta att utveckla bloggen till något riktigt stort är det tänkt. Får se hur det går :)

  Men utan mina läsare vore bloggen inte mycket värd så det är du/ni som gör den värd sitt namn! Det tackar jag för :D

  SvaraRadera
 4. Johan:

  Jag följer de som står under "Bettingbloggar" i högerspalten här på bloggen sen följer jag ett par stycken till som jag kommer att presentera lite inom snar framtid.

  Så håll utkik :)

  SvaraRadera