söndag 27 oktober 2013

Tradingspel nummer 134: Catania - Sassulo

Tradingmetod: Resultatmetoden 1

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: KUNDE VÄL INTE BLI SÅ MYCKET BÄTTRE ? HÄR BORDE KONTOT HA VÄXT REJÄLT FÖR ATT ALLA SOM HÄNGDE PÅ !!

Kommentar/Analys:


Två lag som har startat ligaspelet ganska bedrövligt. På 8 matcher har båda lagen tagit 5 poäng och detta efter 1 seger, 2 oavgjorda och 5 förluster. Det offensiva spelet för båda lagen är inte heller det någon höjdare... På 8 matcher har Catania lyckats göra 6 mål framåt och för Sassuolos del har det blivit 7 mål framåt.

Catania är därmed sämst på att producera mål i hela Serie A tillsammans med Chievo. På näst sistaplats kommer Sassuolo...

Det kommer antagligen att vara två nervösa lag som verkligen inte vill släppa till några onödiga poäng. Helst inte när man möter en bottenkollega. Det hade svidit ännu hårdare än om man t.ex möter ett topplag.

Catania är i bättre form och man är faktiskt obesegrat i sina 3 senaste hemmamatcher. 1 vinst och 2 oavgjorda har det blivit. Men jag tycker att Sassuolo har kommit igång lite efter den förkrossande 0-7 förlusten mot Inter. Direkt efter den matchen kom man tillbaka snyggt med ett 1-1 resultat borta mot Napoli och efter den matchen tog man poäng emot Lazio, förlorade mot Parma men i förra matchen mot Bologna tog man sin första seger i Serie A genom tiderna!

Det är stort och kommer självfallet att vara en energiboost till laget.

Med denna analys så vill jag framhäva att Resultatmetoden 1 passar ganska bra idag! Precis som alla gånger innan så spelar jag precis som i exemplet inuti Fotbollspengar 5.0 materialet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar