söndag 20 oktober 2013

Topptipset - Vecka 42 - LördagResultat: 6 rätt. Fiorentina hämtade upp 0-2 till 2-2 men sen gjorde dem även 2 mål till... Almeria förlorade med 0-1. Blev riktigt bra utdelning! 14.114 kr !!! Grattis till alla som lyckades sätta den :)

Var oerhört nära att få 8 rätt igår men Burnley ville annat... Nya tag idag och precis som igår ska vi försöka fälla lite favoriter för att få tag i de lite större cashen. Är det möjligt då ? Jadå, allt är möjligt tills motsatsen bevisas :)

Tror inte att Elfsborg eller Göteborg förlorar. Häcken är visserligen ett bra lag men på konstgräset i Borås blir de tufft. Ska även väldigt mycket till om Öster vinner idag.

Helsingborg har fortsatt chans till SM guldet men det är 5 poäng upp till Malmö och det finns endast 9 kvar att spela om... Vinst idag är ett MÅSTE men Åtvidaberg är ingen lätt nöt att knäcka och jag tror att man går bort sig. Hemmalaget vinner med 1-0 eller 2-1 ?

Kryss på Fiorentina mot Juventus känns helt rätt. Har feeling för 2-2 i den matchen.

Almeria mot Vallecano är svårtippat men hemmaplan får avgöra teckenvalet.

Många kanske undrar varför jag har helgardering på Malmö FF - Brommapojkarna ? Finns där möjlighet till en bortavinst ? Yes, de tror jag. Jag blir rädd när jag ser att allsvenska lag har över 80% i vinstchans. Iallafall enligt svenska folket. Så stabila är inte lagen i Sverige så dem förtjänar sån hög procent.

BP kan spela avslappnat och får dem in första målet kan det bli en extremt otrevlig resa för Malmö. Man får ju försöka hitta några roliga skrällar :) Hoppas även på Torino som alltid spelar bra på din hemmaplan.

Mitt system kostar idag 216 kr att lämna in.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar