lördag 19 oktober 2013

Tradingspel nummer 128: Manchester United - Southampton

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: RÄTT !!!

Kommentar/Analys:


Hur är egentligen formen hos Man United ? Efter 2 raka förluster så lyckades man visserligen vinna med 1-2 i förra matchen mot Sunderland efter att ha vänt ett 1-0 underläge men spelet ser fortsatt stelt och krampaktigt ut många stunder. Tror nog att VM-kval vilan kom ganska lägligt för laget och framförallt David Moyes.

Men... idag möter man svårspelade Southampton som har visat prov på fantastiskt försvarsspel under säsongsinledningen. Inte minst på bortaplan där man har nollat West Bromwich och sen tog man en hyfsat fin skalp när man besegrade Liverpool med 0-1... Där emellan förlorade man mot Norwich med 1-0.

Men efter förlusten mot just Norwich så har laget inte släppt in ett enda mål och detta på 4 matcher! Man spelar oerhört kompakt och samtliga spelare "gör sitt jobb" i defensiven till 100%. Kan de fortsätta så hela säsongen så kan Southampton vara med och slåss om en Europa League plats och kanske även en Champions League plats!

Mer behöver nog inte sägas. Alla som använder sig av Fotbollspengar 5.0 metoderna förstår nog vilken "kraft" det finns i No4-Strategin idag. Jag kör hög insats och förväntar mig nya stålar på Betfairkontot :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar