onsdag 30 oktober 2013

Tradingspel nummer 137: Fiorentina - Napoli

Tradingmetod: Huvudsystemet

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: CASH PÅ KONTOT !!!

Kommentar/Analys:


Fiorentina är hittills obesegrade på hemmaplan. 4 matcher har resulterat i 2 vinster och 2 oavgjorda. Formen är god och man är uppe i 2 raka vinster. Bland annat så lyckades man vända ett 0-2 underläge till en 4-2 seger mot Juventus... Det finns inga tvivel om att tränaren Vincenzo Montella förespråkar en offensiv fotboll och han har t.ex skytteligaledaren Giuseppe Rossi, Joaquin, Aquilani, Pizarro, Pasqual med flera till sitt förfogande. Rätt hyfsade lirare :)

Napoli går även dem väldigt starkt i såväl ligaspelet som Champions League. Man innehar just nu andraplatsen i tabellen och man har 5 poäng upp till serieledande Roma. Tappar man poäng idag så riskerar man att glappet blir ännu större och det vill man nog helst undvika. Roma möter Chievo på hemmaplan på torsdagskvällen.

Om Montella har många offensiva spelare till sitt förfogande så kan man nog säga att tränaren i Napoli, Rafael Benitez, är snäppet vassare med lirare som Hamsik, Higuain, Callejon, Dzemaili, Behrami med flera.

Bör inte finnas några större frågetecken kring varför jag kommer att använda mig av Huvudsystemet idag :)

2 kommentarer:

  1. Jag håller med om din analys här men tycker att metoden över 2,5 tex. skulle funka lika bra i och med att förväntas målrik mach eller hur? Man riskerar inte lika mycket då:))Eller vad säger du om det?

    SvaraRadera
  2. Absolut, den hade också fungerat bra.

    Det gäller att hitta den metod som man känner sig bekväm med.

    SvaraRadera