söndag 27 oktober 2013

Kompistips.se - En speltips-blogg med bra bredd

Då och då rekommenderar Fotbollstradaren speltips-bloggar som vi tycker är värda att lyfta fram lite extra.

En av dom är www.kompistips.se.

Framförallt har Kompistips en bra bredd på sina tips, dvs du hittar inte bara tips på de stora fotbollsligorna
som många bloggare skriver och tipsar om, utan du hittar allt från Challenger-tennis till svensk fotboll i lägre divisioner, till ryska KHL och amerikanska NHL, NBA och NFL.

Kompistips är just vad namnet antyder: speltips från kompisar till Alexander, som är den som driver bloggen. Det började 2009 när Alexanders barndomsvän Daniel av ren välvilja messade lukrativa tipsförslag till Alexander, och Alexander fick idén om att starta Kompistips och på så sätt förmedla Daniels tips till andra bettingintresserade.

Just nu så är det fem rekare på Kompistips och här kommer en kort presentation av fyra av de respektive tipsexperterna:

Daniel:

Som nämnts ovan var han den första tipsexperten på Kompistips och hans starka sidor är Premier League, Serie A och övriga stora fotbollsligor i Europa. Daniel har även ett fint facit på EM- och VM-spel. Han är en riktig fotbollsfanatiker och har varit Malmö FF och Juventus-fan sen barnsben. Man kan ibland tro att Daniel spelar lite väl mycket från hjärtat då han tippar Malmö eller Juventus, men ser du till statistiken för spel på dessa två lag så ser den bra ut med en träffprocent på 55% och en ROI på 105%.

Sheriffen:

Radiopratare, sörmlänning, musiknörd och USA-fantast, så kan man beskriva honom, Sheriffen.

När han inte ”surrar” på radiostationen Bandit Rock så gör han likt fladdermössen, håller koll på vad som sker nattetid. Tro det eller ej, denna Eskilstunabo kan till skillnad från ”The Bats” inte flyga, istället är hans blå riktade mot TV:n där han slaviskt följer NHL, NBA och NFL så fort tillfälle ges.

Hjärtat hans slår för Florida Panthers, Orlando Magic och Miami Dolphins, men hans hjärna letar ständigt efter ”lätta pengar”. Sheriffen är riktigt poetisk i sitt sätt att skriva rekar, och du kommer finna det som ett stort nöje att läsa hans finurliga rekar om du har intresse för NHL, NFL och NBA. Inte mindre viktigt så har det gått fantastiskt bra hittills med en träffprocent på 65% och en ROI på 118% - inte illa!

Thomas:

Hockey är Thomas stora intresseområde och han driver även en egen blogg: hockey-bet.com samt att han senaste åren har glidit in på La Liga och engelsk fotboll, främst Premier League och The Championship där han anser att det finns fina odds att hitta. Vidare är Thomas också anställd som expert på svensk hockey hos oddsen.nu i Norge, där han skriver analyser till Elitserien och Hockeyallsvenskan. Här har du en rekare med enorm hockeypassion!

Finn:

Finn är Kompistips´s "unge talang", både vad gäller sportsbetting och sportjournalistik. Det är nämligen så att Finn även är sitens egna skribent som då och då komponerar väldigt intressanta artiklar om purfärska rykten, händelser, värvningar osv inom framförallt fotbollsvärlden, som är Finn´s stora passion. Finn är själv en lovande svensk fotbollstalang.

Kompistips har en funktion för att gratis prenumerera på dagens speltips via mail. Signa gärna upp dig där! Det har vi gjort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar