lördag 5 oktober 2013

Topptipset - Vecka 40 - LördagResultat: 8 RÄTT !!! 717 kr i utdelningen :) Grattis till alla som hängde på!

Newcastle känns extremt ostabila. Försvarsspelet är under all kritik och detta kan Cardiff utnyttja. Samtidigt har man ett par offensiva lirare som inte går av för hackor. Helgardering känns klokt.

Fulham - Stoke är dagens tradingspel.

Hull har börjat PL riktigt bra men allt har sitt pris. Nu fick man Robbie Brady skadad senast och han har varit en av Hulls nyckelspelare under säsongsinledningen. Jag tror att Hull så småningom kommer att "tappa fart" och idag känns X2 på Villa väldigt prisvärt. Det är minst sagt uppåt i Villa lägret efter 3-2 vinsten mot Man City och tillika så är skadeläget en aning ljusare då både Agnbonlahor och Westwood är tillbaka i träning. Den djärve drar till med en enkelt 2:a på kupongen.

Jag ser ingen anledning till att gardera Liverpool. Crystal Palace är inte alls bra. Spelet ser stundtals bedrövligt ut och man kan inte heller producera mål framåt. Ett lyxkryss vill man ju gärna ha med men då måste det finnas fog för detta. De gör det inte idag.

Burnley har sett vassa ut och idag är man logiskt nog favorit. Men Reading har även dem visat prov på kvalitet under inledningen. Jag har svårt att bestämma sida och jag bankar in en "helis".

Dagens drag hittar vi mellan Derby och Leeds. Derby sparkade förra veckan sin tränare Nigel Clough och ersatte honom sedan med den gamle räven Steve McClaren. Laget låg under i veckans match mot Ipswich med 1-4 i halvlek och då valde den gode McClaren att göra några ändringar samt att inspirera spelarna med ett "pep-talk". Resultatet blev rätt bra då Derby kom ut som ett helt nytt lag och man hämtade upp 1-4 till 4-4 i andra halvlek.

Det var nog fantastiskt för självförtroendet hos spelarna och kan man hitta samma spel mot Leeds som i andra halvlek mot Ipswich så vinner man av bara farten. Bra spik !

Huddersfield - Watford känns vidöppen och det finns bara en sak att göra. HELGARDERA !!

Det var evigheter sen Sheffield W vann en match. Man spelar rätt bra men resultaten uteblir. Det är nog bara en tidsfråga innan man får utdelning men idag möter man ett starkt Ipswich som antagligen är revanschsugna efter att ha tappat 1-4 i andra halvlek mot Derby County till 4-4. Känns som en målsnål och tight match. 1-1 blir de.

Systemet kostar idag 72 kr att lämna in.

2 kommentarer:

 1. Snyggt!
  Ryggade och kan inte vara mer nöjd!
  Utdelningen blev kanske inte den bästa, men vackert så.

  Mvh
  Janne

  SvaraRadera
 2. En vinst är alltid en vinst :) Kvittar hur mycket eller lite det ger.

  SvaraRadera