onsdag 23 oktober 2013

Tradingspel nummer 131: Anderlecht - Paris SG

Tradingmetod: Säkerhetsbältesmetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Helförsäkring

Resultat: RÄTT !!! 

Kommentar/Analys:


Anderlecht har börjat sitt CL spel på värsta tänkbara sätt. 2 raka förluster (2-0 mot Benfica och nu sist blev det 0-3 mot Olympiakos) och 0 mål framåt... Man är redan nu piskade att minst ta poäng men helst vinna.

Paris SG har en helt annan formkurva. På två matcher har man två vinster och det efter 1-4 mot Olympiakos och sist blev det en 3-0 kross över Benfica. Även i ligaspelet dominerar man och ingen har väl missat Zlatan Ibrahimovics mål mot Bastia i helgen ?



Tror nog de flesta håller med mig idag. Säkerhetsbältesmetoden känns stabil och bör leverera en ny fräsch vinst :)

Inte många dagar kvar nu av kampanjerbjudandet gällande Fotbollspengar 5.0 ! Som sagt, du får 500 kr i rabatt och chansen att vinna 5000 kr. Efter den sista oktober så plockas erbjudandet bort och då kommer även en lycklig vinnare att lottas fram. Så är du intresserad av att tjäna pengar på betfair med lönsamma sports trading metoder så ska du kika in på den här sidan där all nödvändig information finns.

2 kommentarer:

  1. Har du spelat på att pzg ska vinna? Förstår inte riktigt vad du menar med helförsäkring och säkerhetsbältsmetoden

    SvaraRadera
  2. Namnet "Säkerhetsbältesmetoden" kommer ifrån Fotbollspengar 5.0 och det är en av deras tradingmetoder som man kan använda sig av.

    Om man har ett medlemskap där så kommer man att få reda på hur man ska spela :)

    SvaraRadera