torsdag 31 oktober 2013

Tradingspel nummer 138: Roma - Chievo

Tradingmetod: Fegisen

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Helförsäkring

Resultat: VINST !!!

Kommentar/Analys:


Det går inte att blunda för Romas succé den här säsongen. 9 matcher, 9 vinster, 23 mål framåt och bara 1 insläppt mål... Det är en otrolig bedrift och idag, när man möter jumboplacerade Chievo, så förväntar sig nog de flesta en tionde vinst.

Tittar vi på de senaste matcherna dessa lag emellan så har faktiskt Roma haft problem. På de senaste tre matcherna så har faktiskt Chievo vunnit två och en match har slutat oavgjort. Då var givetvis inte Roma i den kanonform som man är i idag men det är ändå en indikation på att Chievo trivs mot Roma.

Inför dagens match så har även problem med skador. Mr Roma himself, AKA Francesco Totti, är borta pga av skada och det är även Gervinho och Destro. Maicon missar även matchen pga av avstängning.

Chievos form är allt annat än bra. Det är lite krisstämpel på laget då man på 9 matcher bara har tagit 4 poäng. 1-1-7 är den dystra statistiken och man har även bara producerat 7 mål framåt. 17 insläppta.

Det är svårt att hitta en match där tradingmetoden "Fegisen" passar in bättre. Ska mycket till om vi inte ska casha in på den här !

OBS: SISTA CHANSEN IDAG ATT FÅ 500 KR I RABATT PÅ FOTBOLLSPENGAR 5.0 SAMT VARA MED I UTLOTTNINGEN OM 5000 KR !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar