torsdag 31 oktober 2013

Sista chansen och Resultatmetoden 2

Då var det den sista oktoberdagen för denna månaden och detta innebär i sin tur att det är sista chansen att få 500 kr i rabatt på sports trading produkten Fotbollspengar 5.0 samt vara med i utlottningen om hela 5000 kr. Imorgon kommer det ordinarie priset på 2340 kr att gälla igen så är man intresserad av sports trading och gärna vill spara en femhundralapp så måste man agera idag.

Du får tillgång till materialet inom 24 timmar så du kan redan vara igång till helgen! Inte nog med detta, nästa vecka är det Champions League fotboll och detta brukar innebära härliga tradingmöjligheter! Så nu är den perfekta tidpunkten att investera i FBP 5.0.

På senaste tiden har jag börjat använda mig av Resultatmetoden 2. Det är en sports trading strategi som finns inuti FBP 5.0 materialet. Har inte varit alltför förtjust i den metoden då den verkade komplicerad att använda men har kört den i 3 raka matcher och inkomsten har blivit smått otroliga 2700 kr :) Tog lite tid att förstå men nu är det definitivt en av mina favoritmetoder!

Ångrar mig att jag inte tagit mig tid att förstå den tidigare... Men nu ska här iallafall cashas in sköna dollars med metoden! Så du som läser här inne på bloggen kan förvänta dig att hitta tradingspel med Resultatmetoden 2 i fortsättningen. No doubt about it!

2 kommentarer:

 1. Hej Rasmus
  Jag har skrivit dig e-mejl och ställde lite frågor angående resultatmetoden 2 eftersom vill inte diskutera här strategier från FP 5 men som sagt jag har köpt det länge sedan. Ville bara diskutera det och få lite tips och dina åsikter. Har du set meilet eller?

  SvaraRadera
 2. Hej,

  De mailet har jag tyvärr inte sett eller ens fått. Han ha hamnat i skräpposten. Ska kika in där.

  Annars får du gärna skicka mailet igen så ska jag försöka hjälpa dig.

  SvaraRadera