fredag 4 oktober 2013

Helgen + 1 person är med i utlottningen

Då va det fredag igen! Härligt. Inte minst ifrån en sports trader ögon. Helgen står och väntar utanför dörren och det är då man kan ta som bäst betalt med tradingmetoderna från Fotbollspengar 5.0. Utbudet av fotbollsmatcher är minst sagt stort så det är aldrig några problem att hitta spelbara och prisvärda objekt. Så håll ett öga på bloggen under helgen. Har redan kollat igenom matcherna lite smått och jag har även lokaliserat ett par intressanta tradingspel.

Topptipsförslag kommer även att läggas ut och bolaget som jag startade på Svenskaspel.se ska även lämna in en Powerplay rad under lördagen. För er som inte har koll så är Powerplay likadant som Topptipset men den lilla skillnaden är att istället för fotboll så handlar det om ishockey. Där finns stor potential i de spelet.

Än så länge har 1 person köpt Fotbollspengar 5.0 under oktober månad och tagit del av rabatten på 500 kr som jag just nu erbjuder. Denna person är även med i utlottningen av 5000 kr men då det bara är 1 person än så länge så kommer han att lägga vantarna på förstapriset. De är ju rätt så logiskt egentligen ;)

Men oktober månad ligger bara i startgroparna så än finns mycket tid att delta. Mer detaljer kring kampanjerbjudandet finns här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar