fredag 11 oktober 2013

Tradingspel nummer 124: Sverige - Österrike

Tradingmetod: 15-Minuters-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: RÄTT IGEN !!!

Kommentar/Analys:


Snacka om att vi har en spännande match att följa ikväll!

Sverige har sammanlagt spelat in 17 poäng och Österrike har 14 poäng. Då tänker man att Österrike har "piskan" på ryggen och måste vinna. Egentligen inte om vi tänker efter. Österrike hade nog varit väldigt nöjda med ett oavgjort resultat för i sista matchen möter man Färöarna och då möter Sverige Tyskland... Och jag tror nog att tyskarna hade gjort allt för att grannlandet skulle ta sig till VM slutspel så ett oavgjort resultat förlorar Sverige mest på.

Jag tycker därför att Sverige har all press på sig inför dagens kamp. Spelarna säger att de inte blir nervösa utan det är såna här matcher man lever för och ser fram emot. Det kan jag hålla med. Iallafall det sistnämda. Men nog kommer det att vara en aning nervöst i Sverigelägret under matchens gång. Det är helt omöjligt att hålla borta.

I början på matchen vill inget av lagen göra några ödesdigra misstag och man kommer nog att börja försiktigt. Ett tidigt baklängesmål för något av lagen hade inneburit en väldigt jobbig uppförsbacke matchen igenom... Det vill man till varje pris undvika tror jag.

Tycker även att Sverige har blivit för stor favorit i matchen. Oddset ligger och lurar på runt 1,70 för en vinst och det är rent för lågt. Österrike har inga dåliga spelare och Sverigespionen använde ordet "Mini-Tyskland". Jag är beredd att hålla med.

15-Minuters-Metoden känns given att använda! Läs mer om hur du kan ta del av metoden och massor av andra tradingmetoder genom att klicka här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar