måndag 28 oktober 2013

Tradingspel nummer 136: Elfsborg - Malmö FF

Tradingmetod: 15-Minuters-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: NY VINST OCH ÄN EN GÅNG SÅ ÖKADE MITT BETFAIRKONTO :)

Kommentar/Analys:


Efter gårdagens jackpott där 2/2 tradingspel satt där dem skulle så hoppas jag kunna spinna vidare på den vägen idag. Finns minst sagt goda förutsättningar för att detta ska inträffa!

Ingen har väl missat att Malmö FF vid eventuell vinst idag säkrar guldet i Allsvenskan ? Om så är fallet, så vet du det iallafall nu...

Men där finns en del som talar emot för att detta ska bli verklighet. Malmö brukar inte trivas så värst bra på Borås Arena och det är inte så konstigt, de flesta lag som kommer på besök brukar ha problem med att anpassa sig till konstgräset. Men idag får man även ta hänsyn till andra saker.

Moder natur har nämligen bestämt sig för att skicka på oss en storm och den förväntas att komma till Borås under kvällskvisten. Det ska blåsa kraftigt och SMHI har gått ut med en klass 3 varning. Krydda detta med regn och rusk som också förväntas komma in under kvällen så förstår du kanske att 15-Minuters-Metoden bör inbringa en finfin tradingvinst idag!

Tydligen så har inte folk förstått dessa förutsättningar ännu då oddset som vi erbjuds i skrivande stund är fantastiskt prisvärt! Borde vara mycket lägre om jag hade fått bestämma. Men det är bara att tacka och ta emot och förhoppningsvis casha in under kvällen :)

För att förstå hur jag spelar krävs ett medlemskap hos Fotbollspengar 5.0. MER INFO OM DETTA HÄR !!

2 kommentarer:

 1. Bra rekat och mycket bra tips!
  Jag ryggade den och körde samtidigt No4 - strategin på samma match, vilket gav än mer pengar på kontot! Dessa båda strategier går ofta att kombinera på ett bra sätt tycker jag.

  Keep up the good work, dina tips är en guldgruva!

  /Janne

  SvaraRadera
 2. Tackar för de och tusen tack för att du tycker så om mina tradingtips! Alltid lika kul när någon lyckas tjäna pengar på dem :)

  SvaraRadera