tisdag 15 oktober 2013

Topptipset - Vecka 42 - TisdagResultat: 6 rätt... Tjeckien och Holland vann. Utdelningen landade på runt 4600 kr. 

VM-kval brukar innebära låg utdelning på "toppan" men nu är det avslutningsmatcher och många matcher på kupongen är avgörande. Känns som att utdelningen kan kommer upp på en bra nivå idag. Men den kan också nå ett bottennapp om samtliga favoriter står som segrare...

Tycker att Bulgarien och Schweiz känns som bra spikar. Vinner Bulgarien så är dem klara för playoff men Tjeckien kan även krångla sig vidare men då måste dem vinna. Det tror jag inte laget orkar med nere i Bulgarien.

Schweiz är klara för VM så man kan spela avslappnat. Slovenien har däremot en chans på playoff och kommer säkerligen att vara ganska taggade. Men det känns som att laget kommer att "gå bort sig" mot skickliga schweizare. Sen vill man ju gärna att Slovenien förlorar så att Lars Lagersbäcks Island kan ta hand om playoff platsen...

En riktigt spännande match kommer att vara mellan Turkiet och Holland. Turkarna måste gå för vinst då Rumänien antagligen slår Estland på hemmaplan. Kan bli en rolig match att följa. Den sänds på TV4 Sport.

Lite halvklurig omgång med lag som både har motivationen på topp och lag som inte har något att spela för. Men min rad känns glasklar och givetvis så sätter jag "åttan" idag :)

Kupongen för Topptipset finns att hämta här om du känner dig sugen på att rygga mitt spel eller om du känner för att knåpa ihop en helt egen rad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar