tisdag 12 juni 2012

Tradingspel nummer 56: Grekland - Tjeckien

Tradingmetod: 10-Minuter-Till-Framgång-Metoden

Försäkring: Idag tar jag en försäkring på ungefär 35-40% av insatsen.

Resultat: PLUS-MINUS-NOLL !!! Det var en väldigt oväntad inledningen av matchen ! Tjeckien gjorde redan 0-1 i tredje matchminuten och detta innebar i sin tur att försäkringen som man tog innan start gjorde nytta. Oddsen på huvudmarknaden steg rejält men ändå inte så pass mycket så att man behövde göra en förlust om man räknade med vinsten som försäkringen gav.Jag hoppas att alla hann med att trada ut innan 0-2 kom i sjätte minuten. Man hade 3 minuter på sig och det borde alla ha hunnit :)


Kommentar/Analys:

Då är det dags att vända blad och låta samtliga lag spela match nummer 2 i gruppspelet. I senaste matchen som Grekland spelade så var domaren en stor katastrof. Har nog aldrig sett såna missar i ett EM-slutspel! Det var bedrövligt men grekerna höll ändå ihopa det bra och man var faktiskt nära att vinna över Polen. Straffmissen kan bli kostsam i längden...

1-1 får anses som ett hyggligt resultat med tanke på domarinsatsen. Men till domarens försvar så kan det dock inte vara lätt att döma ett av värdlanden. Dem är också bara människor (lätt att glömma) som har ett enormt tryck på sig med tanke på fanatiska hemmafans. Men det ska ändå inte påverka speciellt mycket då samtliga EM-domare är (borde vara) professionella.

Hade Grekland det tufft så får man väl säga att Tjeckien hade det snäppet tuffare! 4-1 förlust mot Ryssland och stora delar av matchen blev man totalt utspelade. Redan nu har man alltså kniven mot strupen och en förlust idag så kan man säga goodbye till att kvalificera sig vidare från gruppen.

Man behöver med andra ord göra mål mot Grekland och det är inte den lättaste uppgiften. Grekerna har ett kompakt försvar och lever mycket på sin styrka i defensiven. Alla som minns EM 2004 vet exakt vad jag menar...

Grekland har ingen anledning till att hasta fram någonting. Dem har 1 poäng från första matchen så dem kan vara en aning lugnare än sina motståndare idag.

Med detta sagt så passar en av mina favorit tradingmetoder, 10-Minuter-Till-Framgång-Metoden, som handen i handsken tycker jag :)

Som ni läste lite längre upp så rekommenderar jag en försäkring på runt 35-40% av beloppet du väljer att satsa. Enligt mina egna tester så räcker det gott och och skulle "worst case scenario" inträffa så kan man faktiskt ändå tjäna ett par kronor. Inte helt fel !

Förresten, det har inte blivit en enda förlust ännu på EM-spelen här på bloggen ! Hoppas att det fortsätter så och jag hoppas även att ni som följt spelen hittills har fått ert Betfairkonto att växa.

4 kommentarer:

 1. Hej Rasmus
  Varför överger du resultatmetoden 1 i denna match?
  Tycker det ska passa bra här oxå.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut, det har du helt rätt i och detta var min första tanke också. Så den kan jag också rekommendera att använda.

   Men jag väljer ändå att stå över och håller mig endast till 10-Minuter-Till-Framgång-Metoden idag då jag också tradar In-Play med BetAngel och det blir lätt för mycket att hålla reda på ;)

   Då är det också enkelt att göra onödiga misstag och det vill man undvika som sports trader.

   Radera
  2. Ok Tack Vill Tacka för dina upplägg av spelmetoder
   Det uppskattas av mig Tycker du ser i förhand hur matchen kan gestalta sig

   Radera
  3. Jag tackar för de vänliga orden :) Har inte rätt alltid men det är alltid kul när det inträffar.

   Radera