lördag 23 juni 2012

Tradingspel nummer 67: Spanien - Frankrike

Tradingmetod: Resultatmetoden 1

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: RÄTT !!! Det blev precis som jag förväntade mig och än en gång levererade Resultatmetoden härliga pengar :)

Kommentar/Analys:


Den här matchen har alla förutsättningar för att bli en riktigt höjdare ! Det kryllar av världsspelare på nästintill varje position och inte minst offensiva spelare. Tittar man då på 0-0 oddset på resultatmarknaden så bör väl detta ligga rätt högt ?

Nej, så är inte fallet och i skrivande stund tradas oddset på Betfair i 8,6/8,8... Det är otroligt lågt i mina ögon men egentligen är det inte så konstigt. Frankrike kommer antagligen att försöka spela på ett liknade sätt som Kroatien gjorde mot Spanien i förra matchen.

Förhoppningsvis inte lika defensivt som Grekland gjorde igår för då kommer jag att skämmas som Frankrikesupporter kan jag säga.

Men det är inget snack om saken, för att kunna slå ett lag som Spanien behöver man tänka väldigt defensivt. De är otroligt skickliga och är experter på att "trötta" ut sina motsåndare med sitt kortpassningsspel.

Jag förväntar inte mig någon målorgie på långa vägar men jag förväntar mig att Spanien har mest boll (som vanligt) och att Frankrike har huvudet på skaft när det gäller defensiven.

Idag spelar jag exakt som Fotbollspengar gör i exemplet mellan A.Madrid - Bolton. Men givetvis kommer jag att hålla stenkoll på matchen och agera om det skulle behövas. Men det känns väldigt tryggt och ska ännu en tradingvinst vara på G tro ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar